Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 26, 2009 11:19 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Bry,bry :D

Dziś rozrabiaki :wink: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek no i musiałam zabrać zabaweczkę bo gupek poranił sobie dziąsła :evil:

Obrazek i słodziak dla wielbicielki -Kociamki :D

I małe ADHD (Właśnie w trakcie pisania postu kotecek pierwszy raz wlazł na wielką szafę i tak rozrabiał że go nagle wcięło :? Już balismy sie że trzeba będzie odsuwać szafę ,ale usłyszeliśmy szmer na gorze w szafie 8O -otworzyłam i pojawił się zadowolony z siebie Gutek :D Okazało się że wpadł nie za szafę ,ale do szafy -bo tył szafy nam się rozlazł i jest od góry szpara :mrgreen: Na szczęście :wink: :lol: )
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek ADHD padło :lol:

Obrazek i apiat od nowa rozróba Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek no to pomogłem pańci w porządkach Obrazek

i zapasiki Karmelka i Gucia :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lis 26, 2009 18:58 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Guciu, faktycznie pomogłeś bardzo :lol:
Chester pomaga tak samo :D
Muszę kupić tą packę na myszy :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw lis 26, 2009 19:08 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Amysiu jakie cudne foty
Kociaste Slicznoty nic tylko ciumkać :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw lis 26, 2009 19:18 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Gucio perfekcyjny Pan domu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Karmel ma cudny brzusio :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gutek tak Go podchodzi pięknie :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: choćby za ogon :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw lis 26, 2009 19:37 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Jest na co popatrzeć. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lis 27, 2009 7:00 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

brydzionek zapaśnikom :wink:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt lis 27, 2009 10:36 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Bry :D

Obrazek Packi na muchy się przydają :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt lis 27, 2009 10:47 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Całujemy rozrabiaki :D :D :D

Obrazek
Ale się wczoraj Gucio naszkicował :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt lis 27, 2009 11:54 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Takie male grzdyle, a tyle radosci moga dac! 8)
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt lis 27, 2009 14:51 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Chat pisze:Takie male grzdyle, a tyle radosci moga dac! 8)

Faktycznie grzdylek daje masę radości :D ,ale łatwo nie jest :roll:

Karmel dziś bardzo agresywny :( Dziś zaatakował Filipka :evil: Miał potem pełen pyszczek ciemnego futra :evil: Na szczęście Filipkowi nic się nie stało ,ale wyglądało groźnie :strach:
Wiem że to ze strachu ,tak obserwujemy i widzimy że Karmel boi się własnego cienia :(
Jak zauważyłyście Gucio ma zwyczaj łapania za ogon ,podbiegania od tyły i rzucania się na ofiarę . Filip ze stoickim spokojem strąca malucha ,ale Karmel reaguje bardzo histerycznie .Po takim ataku fuka i fuka bez końca na wszystkich i wszystko :strach:
I wtedy ciężko się do niego zbliżyć :(
Jak już jest lepszy dzień i wydaje się że może już tak zostanie ,to na drugi dzień jest znowu koszmar .Jak mam maluchowi wytłumaczyć żeby nie zaczepiał Karmelka ?
Czasem nawet myślę że mały prześladuje Karmelka :roll: Wyczuł jego strach i ma radochę :evil:
Nawet jak mały wreszcie zaśnie ,to próbuję poświęcić trochę czasu tylko Karmelkowi :P Karmelek jest na to otwarty :D Rzucam mu laskę ,albo miziam ,albo karmię z ręki ,albo jeszcze inne zabawy wymyślam :wink: Ostatnio bawiliśmy się w takiego chowanego :D Bardzo mu się podobało :D
Ale wiecie co ? Jak tylko wołam Karmelka ,zaraz pojawia się Gucio :evil: Jak macham tak konspiracyjnie - do Karmelka laską
to ten mały zaspany glut też za chwilę jest i wyrywa Karmelowi laskę :twisted: Nic nie daje zabawianie malucha czym innym ,on też chce właśnie tą laskę :twisted:

Jakieś rady mile widziane :?: :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt lis 27, 2009 15:03 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

czekam na filmi bo się jeszcze nie uaktywnił :roll: ]
rad nie mam z wycofaniem po tymczasowaniu Myszencj walczę do tej pory :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt lis 27, 2009 15:29 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

Amysiu, chyba czas, czas i jeszcze raz czas... Młodziak dorośnie troszkę, spoważnieje, straci pomponiki, to i uspokoi się ździebko :roll: . Karmelek odzyska wtedy spokój. Ucałuj ode mnie pysio gnębionego rudalonka :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt lis 27, 2009 17:15 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

To Gucio to jakiś bandyta, żeby tak atakować biednego burczymuchę 8O
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pt lis 27, 2009 18:04 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

alus1 pisze:czekam na filmi bo się jeszcze nie uaktywnił :roll: ]
rad nie mam z wycofaniem po tymczasowaniu Myszencj walczę do tej pory :roll:

To nie brzmi optymistycznie :?
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt lis 27, 2009 18:05 Re: Kotyszki amyszki -zapaśnicy Filip,Karmel i Gucio zapraszają;

JoasiaS pisze:Amysiu, chyba czas, czas i jeszcze raz czas... Młodziak dorośnie troszkę, spoważnieje, straci pomponiki, to i uspokoi się ździebko :roll: . Karmelek odzyska wtedy spokój. Ucałuj ode mnie pysio gnębionego rudalonka :1luvu:

Liczę na to Joasiu :roll: Dziękuję ucałuję :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]