Paluch: kot z FIV + zly stan, FIP ['] w klatce dzieki dyr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 21:58 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Jeśli będzie pozwolenie na robienie fotek kotom, to ja się zgłaszam. Mogę praktycznie w każdy weekend.
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon lis 23, 2009 22:15 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

A co myslicie aby zrobic plakat A4 lub ciut wiekszy, z jakimis kotami paluchowymi(dowolnymi) i porozwieszac po klinikach wet, sklepach zoologicznych itd? Promocja adopcji kotow z warszawskiego schroniska. Mozliwosc druku plakatu(200-300 szt, nie wiem dokladnie) mialbym tylko projekt ladny potrzebny, dla drukarni, a ja jestem zielona w takich sprawach :oops: Zreszta, to drukarnia zdecydowanie prokocia :ok:

Juz trzy razy, w ilosci tysiecy, robili nam pocztowki promujace schroniska, rozne. Moglaby byc to tez kartka pocztowa, zapewne. Zawsze na drugiej stronie takiej kartki jest edukacja-o kastracji zwierzat. Mam gdzies te kartki to wrzuce tu jak to wyglada.
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Pon lis 23, 2009 22:23 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Plakat mogę spróbować zrobić. A skąd wziąć dobre i w miarę aktualne foty?
Obrazek

gaota

Post » Pon lis 23, 2009 22:39 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Kasia to kochany tłusty pulpecik,ale mam na wieczór jeszcze jedną dobrą wiadomość;znalazłam domek dla kotki,którą wczoraj wzięłam od pana ,który chciał ją oddać do schroniska,tylko potrzebuję waszej pomocy,gdyż warunkiem adopcji jest sterylka ,czy macie może możliwośc załatwienia coś taniej w Wawie?

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Pon lis 23, 2009 23:05 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

gaota pisze:Plakat mogę spróbować zrobić. A skąd wziąć dobre i w miarę aktualne foty?

No wlasnie, trzeba by jakies zdjecia porobic. :D No chyba ze tu jakies juz sa??

ARKA

Post » Pon lis 23, 2009 23:06 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Są fotki, ale nie jestem w stanie zweryfikować, czy te koty jeszcze są w schronie :roll:
Obrazek

gaota

Post » Pon lis 23, 2009 23:32 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

gaota pisze:Są fotki, ale nie jestem w stanie zweryfikować, czy te koty jeszcze są w schronie :roll:

Ale plakat nie bedzie promowal poszczegolnych kotow tylko w ogole koty ze schroniska- same adopcje.

ARKA

Post » Pon lis 23, 2009 23:35 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Hej,
wrzucam fotki z weekendu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano Wto lis 24, 2009 19:19 przez donica, łącznie edytowano 1 raz

donica

Od: Pon lis 23, 2009 22:24

Post » Pon lis 23, 2009 23:46 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Serce mi ściska jak widzę koty w tych klatkach. KOszmar!!!!
U nas w schronie koty mają wielką wolierę.!!!Tez kiepsko ale dużo przestrzeni. Biedactwa!!! :cry:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon lis 23, 2009 23:50 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

cypisek pisze:Serce mi ściska jak widzę koty w tych klatkach. KOszmar!!!!
U nas w schronie koty mają wielką wolierę.!!!Tez kiepsko ale dużo przestrzeni. Biedactwa!!! :cry:

8O a gdzie Ty widzisz klatki-to akurat jest wybieg dla kotow.

ARKA

Post » Pon lis 23, 2009 23:56 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

donica pisze:Hej,
wrzucam fotki z weekendu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ta koteczka(?) jest przesliczna, taka Misia :1luvu: Moze by jej allegro zrobic(ktos moze?), czy ona do adopcji jest?

ARKA

Post » Wto lis 24, 2009 0:00 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

donica pisze:wrzucam fotki z weekendu

Obrazek

Tu tak z madrym skupieniem patrzy i z pytaniem w oczach: czy jestem grzeczna czy mnie zabierzesz? :cry:
Burasek tez jest sliczny, ma "blysk w oku", tez pyta...

ARKA

Post » Wto lis 24, 2009 1:19 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

miniboni17 pisze:Kasia to kochany tłusty pulpecik,ale mam na wieczór jeszcze jedną dobrą wiadomość;znalazłam domek dla kotki,którą wczoraj wzięłam od pana ,który chciał ją oddać do schroniska,tylko potrzebuję waszej pomocy,gdyż warunkiem adopcji jest sterylka ,czy macie może możliwośc załatwienia coś taniej w Wawie?

mogę zaoferować pomoc, jeśli odpłatnie i taniej, to czy 100 zł będzie odpowiednio tanio?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto lis 24, 2009 1:37 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Witam
spełniam prośbę o podanie linku do filmu http://www.youtube.com/watch?v=xoM7aG_97KY

apanaczi

Od: Wto lis 24, 2009 1:29

Post » Wto lis 24, 2009 6:11 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Odp na pyt. ARKI (nawet nie wiem jak się cytuje)

Jeżeli chodzi o towarzyszenie niewolontariuszki to chodziło mi o to żeby wspólnie robić zdjęcia, ale ja nie zawsze mam aparat, jeżeli ktoś kto będzie akurat w schronie ma, to super. Co do focenia kotów chorych, które może potencjalnie będą do adopcji to nie wiem które można (oficjalnie) ogłaszać a które nie. Jak napisałam nie znam poszczególnych kotów, nie orientuję się które z tych "zdrowych" są do adopcji, które z chorych wydadzą.
Nie wiem w jakim charakterze napisane jest to "no taaak" ?

justynaz87

Od: Czw sie 09, 2007 12:24

[poprzednia][następna]