Moderator: Estraven
annette88 pisze:cześć Inka
annette88 pisze:dzień dobry, ciocie ! filmik mamy nowy nagrany, wrzucimy jak nie bedzie Dużego i zaanektujemy jego kompka![]()
Kociamko, jak przyjadę to mnie do osoby zaprowadzisz i jak jej jebniem to ino roz
aż się zdziwił i postawił - więc ochrzaniłam jeszcze bardziejannette88 pisze:oj, Krysiu.. gdybyś wiedziała jak Bartka złajałam i zbiłam ostatnio, że Melę przetrzymywał, kiedy ona chciała wyjśćaż się zdziwił i postawił - więc ochrzaniłam jeszcze bardziej
Nelly pisze:annette88 pisze:oj, Krysiu.. gdybyś wiedziała jak Bartka złajałam i zbiłam ostatnio, że Melę przetrzymywał, kiedy ona chciała wyjśćaż się zdziwił i postawił - więc ochrzaniłam jeszcze bardziej
To ty strasznie zła kobieta jesteś![]()
Jak to zbiłaśKlepnęłaś w ramię, tak?
kristinbb pisze:annette88 pisze:dzień dobry, ciocie ! filmik mamy nowy nagrany, wrzucimy jak nie bedzie Dużego i zaanektujemy jego kompka![]()
Kociamko, jak przyjadę to mnie do osoby zaprowadzisz i jak jej jebniem to ino roz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chciałabym Anetko to zobaczyć....

Kociama pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:dzień dobry, ciocie ! filmik mamy nowy nagrany, wrzucimy jak nie bedzie Dużego i zaanektujemy jego kompka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chciałabym Anetko to zobaczyć....
sie robi Anetuś![]()
jak ebnymy bez ta gowa to poleci bez ta cesta
a rynce to nas bydóm tak boleli
ale to nic
napierdutómy gnojóm az im w szłapy wlezie![]()
Całujym Was mocka

Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 19 gości