KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 21:56 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

:!:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pt paź 23, 2009 22:48 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Prążek

Post » Sob paź 24, 2009 5:00 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob paź 24, 2009 16:38 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

:?:

Prążek

Post » Nie paź 25, 2009 13:35 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto paź 27, 2009 23:36 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Prążek

Post » Śro paź 28, 2009 13:52 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Bardzo dziękuje za podnoszenie strony codziennie mi się wydaje ,że juz juz nad tym wszystkim panuje a tu ciągle nowe sprawy i obiecuję ,że od jutra będę pisać codziennie a tu ten czas biegnie jak wściekły i ciągle nowe potrzeby i nowe sprawy i brak pieniędzy(no i te moje cholerne choróbska nogi mi całkiem zaniemogły-schody to koszmar) Wyobraźcie sobie, żw piatek zasnęłam na fotelu u dentysty :ryk: ale jak sie spi przez cały tydzień po 5-6 godzin to tak się kończy -poprostu mam taki z..przez cały dzień od 5.30, że mogę się polożyć dopiero po północy praca zakupy karmienie bezdomniaczków i cudze sprawy kocie i nie tylko a potem dom i moja 18-stka :kotek:
Dobrze .że dentyście ręki nie odgryzłam :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pt paź 30, 2009 21:36 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Podnosimy :)
Iwonko dbaj o siebie, proszę !
Obrazek
Obrazek

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Wto lis 03, 2009 20:54 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Prążek

Post » Wto lis 03, 2009 20:56 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto lis 10, 2009 0:32 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Prążek

Post » Wto lis 10, 2009 22:06 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

PoDnOsImY :D

Kilka fotek "kociaczka" ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mama 30 lat temu i Hania obecnie :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Nie lis 15, 2009 0:39 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Jakie fajne dziewczyny Madzia i Hania. Naprawdę jak się patrzy na Haneczkę to sama radość i ja też czuje ,ze się usmiecham. Ale podobne jesteście naprawdę na tych zdjęciach. Fajne to nosidełko dziecko czuje bliskośc mamy.
Całuję serdecznie mamę i córcię. :1luvu:
U mnie bez zmian staram sie zapanować nad wszystkim. Chodzę cały czas do dentysty jak skończę z początkiem grudnia ide do urologa jak z tym skończę wracam do chirurga onkologa od kości oraz na kontrole do onkologa od biustu. Neurolog na bieżąco porządki na bieżąco wet na bieżąco dokarmianie na bieżąco sprawy rodzinne z poślizgiem w pracy reorganizacja :twisted: Czyli całkiem nieźle mi idzie tylko na internet ciągle czasu brak :roll:
Moje kociaczki całkiem dobrze się mają. :kotek:
Staram się pomoc P.Bozence bo tam bardzo ciężko o wiele gorzej niz u mnie. Kotki wymagaja wszystkie odrobaczenia i odświerzbienia. A niektore leczenia.
Szukam oczywiście najlepszego domu dla kotka około 4 miesiące w kolorze biszkoptowym :kotek:
Mam zdjecia tylko jak zwykle nie umiem wkleić. Będę próbować.
Dziekuje wszystkim za wsparcie bez Was moje koty wyschłyby na wiórek z głodu i sikały po kątach z braku żwirku. Naprawdę wszystkim serdecznie dziękujemy :1luvu:

iwonac

Post » Wto gru 01, 2009 23:22 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

aby do przodu...

Prążek

Post » Śro gru 02, 2009 11:29 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Wiem wstyd :oops: ,że nie piszę ale staram się robić jak najwięcej u siebie i u P.Bożenki. Bardzo proszę jeżeli ktoś może nas wesprzeć w jakiejkolwiek formie to bardzo prosimy. Jesli chodzi o P.Bożenkę to powiem szczerze ,że jest to pierwsza osoba w cz-wie z tych ,które znam ,która całkowicie poświęciła się pomaganiu zwierzakom. Naprawdę ona nie ma nic swojego już kilka ubrań i stary telewizor i jakieś radio i NIC.
Dlatego staram sie jej pomagać- to jest jedyna osoba w tym mieście,która ma o gorzej ode mnie-każdy kogo poznałam ma się o wiele lepiej od nas-mieszkania zadbane ograniczona liczba zwierząt i osobistych wydatków na zwierzaki rzadko ktoś dokarmia, mają samochody wyjeżdzają na wakacje itp. A Bożenka ma karmienie połowy miasta i prawie 30 zwierzaków i żadnych dochodów i słabe zdrowie . Ja mam 18+ kotków, mniej od niej dokarmiam ale muszę pracować jestem poważnie chora i mam coś długi :mrgreen:
Dlatego ją szanuję. Prosimy o pomoc. Wiem ,że powinny być zdjęcia i wątki wtedy byłoby łatwiej o pomoc ale nie mamy sprzętu i ja nie daję rady fizycznie i doba za krótka. Wstaję o 5.30 ide spać o północy i cały czas jestem zajęta nie mam czasu prowadzić wątków. :roll:
Pozdrawiam wszystkich przyjaciól moich i moich kotków i dziekuję serdecznie za stałe wsparcie-te wirtualne adopcje i dodatkowe wsparcie pozwalają mi przetrwać. :1luvu: Jeśli chodzi o moje kotki domowe to naprawdę możecie być ze mnie dumni-wszystko jest jak trzeba opieka weta,szczepienia,odrobaczanie, leczenie, odpowiednie jedzenie i odpowiednia dawka miłości trochę ciasno ale całe mieszkanie dostosowane jest do nich i maja duże taryfy ulgowe w zachowaniu :kotek: Myślę ,że są szczęśliwe choć może inne mają lepiej ale wiele ma o wiele gorzej. Staram się je tak dobrze poznać żeby zaspokajać ich potrzeby psychiczne i właściwie w tym zakresie jestem z siebie zadowolona( no co trochę się muszę pochwalić sama :oops: ).
Całujemy Was serdecznie ja i kotki18+

iwonac

[poprzednia][następna]