KOCIAKI Z PIOTRKOWA -wielka akcja JOPOP & co. :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 21:01 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

już mam wysłałam smsa bo późno, jeżeli się przyda koordynacja to nie ma sprawy.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pt lis 13, 2009 21:09 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

teapot pisze:
sherina pisze:potrzebny jeszcze tel. do Aleby? ja mam, wyślę na pw jeśli trzeba

To wyślij proszę i do mnie a ja wysyłam nr. Zofii.

wysłałam :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt lis 13, 2009 22:20 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Proszę o info w wątku czy Zosia będzie jutro mogła pomóc przy kroplówkach (lecznica jest czynna od 10 do 16 - kroplówki rozciągną się na kilka długich godzin pewnie). Jeśli będzie mogła - ja nie muszę jechać. Jeśli nie da rady - dajcie mi znać gdzieś do 11 rano.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lis 13, 2009 22:21 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Kolejny bury kociaczek umarł dziś po godzinie 19. :cry:

Był bardzo słabiutki.

Maluszku [`]
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt lis 13, 2009 22:30 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

[']
:crying: :crying:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt lis 13, 2009 22:46 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

To nie jest dobry dzień...
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Pt lis 13, 2009 22:49 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

:(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 13, 2009 22:52 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

[*] :cry:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt lis 13, 2009 22:55 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Dziewczyny wszystkie, które próbowały dzisiaj się ze mną kontaktować - padła mi bateria w telefonie i cały wieczór byłam odcięta od świata.
Zaraz odpowiem na wszystkie wiadomości.
Czy wiadomo kto jutro może podjechać?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt lis 13, 2009 23:16 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Aleba pisze:Dziewczyny wszystkie, które próbowały dzisiaj się ze mną kontaktować - padła mi bateria w telefonie i cały wieczór byłam odcięta od świata.
Zaraz odpowiem na wszystkie wiadomości.
Czy wiadomo kto jutro może podjechać?

Aleba, próbowałam się z Tobą skontaktować wysłałam smsa, Uschi dobrze chyba podpowiada, że przydałaby się osoba, która będzie koordynować pomoc osobistą osób chętnych, żeby was odciążyć. Ja się tym mogę zająć, bo i tak czeka mnie weekend przy kompie (praca). Daj znać.

Magis

Post » Pt lis 13, 2009 23:25 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Ja mogę pojechać jutro. Stwierdziłam, że i tak jedna osoba więcej nie zaszkodzi, szczególnie, że kotów do kroplówek jest kilka....
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt lis 13, 2009 23:33 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Magis, smsa dostałam, nie chciałam odpisywać ze względu na porę. Ale widzę, że nie śpisz jeszcze ;)
Dzięki za ofertę pomocy, na pewno się przyda takie usystematyzowanie.
Na ten moment wiem tyle:
* jutro ewentualnie do lecznicy może podjechać *anika* - chyba, że ktoś inny może ją zastąpić. Czy ktoś się skontaotwał z Zosią, wie czy może się tam jutro pojawić? Jeśli nie, trzeba *anice* dać znać koło 11, że ma przyjeżdżać. Nie obiecuję, że to będę ja, jak wreszcie padnę, mogę nie wstać do tej godziny :oops:
* w niedzielę pomóć pojedzie teapot, jutro przekażę jej telefonicznie co i jak
* we wtorek wstępnie umówione jest, że gaota zabiera Whiskasika do dr Garncarza na wizytę, ja wieczorem mam je wpuścić do kociarni. Mogę więc po pracy podjechać do lecznicy i pomóc przy kociakach, a potem poczekać na gaotę
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt lis 13, 2009 23:40 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Boże kolejny maluch odszedł [']

Ja to już się pogubiłam, koteczka, i maluchy, nawet nie chcę liczyć ilu się nie udało :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lis 14, 2009 0:00 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Aleba pisze:Magis, smsa dostałam, nie chciałam odpisywać ze względu na porę. Ale widzę, że nie śpisz jeszcze ;)
Dzięki za ofertę pomocy, na pewno się przyda takie usystematyzowanie.
Na ten moment wiem tyle:
* jutro ewentualnie do lecznicy może podjechać *anika* - chyba, że ktoś inny może ją zastąpić. Czy ktoś się skontaotwał z Zosią, wie czy może się tam jutro pojawić? Jeśli nie, trzeba *anice* dać znać koło 11, że ma przyjeżdżać. Nie obiecuję, że to będę ja, jak wreszcie padnę, mogę nie wstać do tej godziny :oops:
* w niedzielę pomóć pojedzie teapot, jutro przekażę jej telefonicznie co i jak
* we wtorek wstępnie umówione jest, że gaota zabiera Whiskasika do dr Garncarza na wizytę, ja wieczorem mam je wpuścić do kociarni. Mogę więc po pracy podjechać do lecznicy i pomóc przy kociakach, a potem poczekać na gaotę

Nie śpię, mam miot z mamuśką na antybiotyku, trzeba przestrzegać godzin podawania, zresztą i tak nie sypiam o tej porze ;)
ok, w takim razie ja się będę kontaktować z osobami, które są chętne do pomocy na miejscu.
Aleba, pisz, gdzie i kiedy jest ktoś potrzebny, będę dzwonić do osób które się zgłosiły do pomocy. Osoby które ofiarowują pomoc proszę o prv z numerem telefonu do siebie.
Ponieważ Anika już napisała, że podjedzie jutro więc na razie Zosi nie zawiadamiam (mam do niej nr telefonu jakby była potrzeba zawsze mogę przedzwonić i zapytać - tylko proszę o info).

Ok. Czyli jutro (sobota) do lecznicy Anika - wysyłam prv z potwierdzeniem, rozumiem, ze Anika wie gdzie i o której ma podjechać ;)
niedziela - teapot
wtorek - gaota zabiera Whiskasika do weta (dr. Garncarz) w lecznicy Aleba

a poniedziałek? potrzeba kogoś na poniedziałek? jeżeli tak to o której i gdzie dokładnie :)

Magis

Post » Sob lis 14, 2009 0:10 Re: RATUNKU!22kocięta zabrane,2[']WALCZYMYpotrzebneDTiPIENIĄDZE!

Magis, dopiero teraz zauważyłam, że jesteś aż z Poznania...

Znalazłam na razie 8 książek i dwa nowe kocie kubki. Tytuły i autorów mogłabym podać, ale wydaje mi się, że trochę bez sensu jest, żebym wysyłała Ci ten cały ten papier najpierw do Poznania (po to, abyś Ty mogła potem powysyłać to zwycięzcom bazarku), a poza tym spowodowałoby to jeszcze spore opóźnienie i dodatkowe koszty :?
Serdeczne dzięki za chęć pomocy :1luvu: , ale może...

Hop hop, czy znajdzie się ktoś z Warszawy, kto przejąłby ode mnie fanty i zajął się wystawieniem aukcji oraz późniejszą rozsyłką? Bardzo bardzo proszę, ja sama naprawdę nie dam rady czasowo i finansowo :( .
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]