RudyPoOperacjiŁapek Jedzie Na Rehabilitacje Do Olsztyna !

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 12, 2009 8:50 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Wydaje mi się, że to nie tak źle. Na prawdę. Niech Iza pojedzie, zobaczy. Wiem, że Gabrynia spacerowała sobie po lecznicy. Wetka właścicielka lecznicy mieszka w tym samym domu na górze i na bieżąco do kici zaglądała. Gabi na prawdę nie wyglądała absolutnie na zestresowaną po powrocie.
Cynamonek to mały kotek, zmieniał już miejsce pobytu, to będzie po prostu kolejna zmiana. wydaje mi się, że ma rację Lidka pisząc, że często wożenie kota gdzieś codziennie może być gorszym stresem.
Lecznica w Olsztynie to typowo lecznica rehabilitacyjna, więc nie ma też ryzyka, że są tam przynoszone i leczone zwierzęta zakaźnie chore.
Iza, spróbuj, zobacz, przynajmniej pojedź.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw lis 12, 2009 15:01 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Też namawiam bardzo, bardzo.
Codzienne wyjazdy dla Milutka były bardzo stresujące. Zwykle jak tam byliśmy były też psy. On się bała zwyczajnie. Jak to jest stacjonarne to zawsze można wybrac dobry moment zabiegu. Poza tym po2-3 dnich juz nie będzie sie bał.
Zaryzykuj. Goraco namawiam. Tu chodzi o jego łapkę.

I bardzo prosze o namiary na jakies konto cynamonkowe.
Są fajni ludzie, którzy chcieli by wspomóc walke o cynamonkową łapkę

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lis 12, 2009 16:54 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

cioteczki kochane ,ja tez jestem za ale troszkę się boje :oops:
uważam jednak że trzeba dac mu szansę,xandra z tego co wiem we wtorek go zawozi :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lis 12, 2009 17:49 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Ale mimo wszystko warto o tę łapkę walczyc.
No i konto:)

Lidka

Post » Czw lis 12, 2009 22:12 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

jutro zadzwonię do wetki, z potwierdzeniem wtorku
też się boję, ale tylko trochę, bo jak nie tam to gdzie mu pomogą? TRZEBA sprobować, kociak jest taki słodki że nie wiem

padło pytanie po co u bucik - niestety, gdy mały chodzi na podkurczonej do tyłu łapce to ją sobie obciera od góry

odezwę się jutro, mam trochę dość tego dnia :(
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw lis 12, 2009 22:27 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Xandra - bardzo się cieszę, że jedziecie z Cynamonkiem do Olsztyna. Doświadczenia Anki związane z tą lecznicą są dla mnie wielką rekomendacją.

W sobotę będe pewnie na Kosiarzy to powiem dr. Igorowi o wizycie Cynamonka w Olsztynie.

Kciuki za powodzenie całej akcji są już włączone :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lis 12, 2009 22:37 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Ola, już ze dwa dni nie dzwoniłaś do mnie, składam protest, zdążyłam się przyzwyczaić :P
powiedz, powiedz, powiedz też że ugniatam łapinkę ile się da... eh, byle jakiś zastojów nie było a tam się małym zajmą

xandra

Post » Czw lis 12, 2009 22:42 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

xandra pisze:Ola, już ze dwa dni nie dzwoniłaś do mnie, składam protest, zdążyłam się przyzwyczaić :P
powiedz, powiedz, powiedz też że ugniatam łapinkę ile się da... eh, byle jakiś zastojów nie było a tam się małym zajmą

Ugniatasz, ugniatasz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja wczoraj i dzisiaj zajęta byłam pomocą dla kociaków ze schronu w Piotrkowie, które Jopop & company ratowały. Ta moja pomoc to mocno mizerna, ale 3 koteczki już są na Kosiarzy :wink:

Aleksandra59

Post » Czw lis 12, 2009 22:48 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

no OK, ale jutro proszę zadzwonić ;)
a może pojedziesz z nami we wtorek? bo Dorota coś się miga, wolałabym sama nie jechać, bo z moją przytomnością inaczej ;) będę zalewać łzami Cynamona zamiast słuchać co mówi wetka ;)

xandra

Post » Czw lis 12, 2009 23:03 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Niestety nie mogę, obowiązki pracowe :mrgreen: Ale przecież Przemo :?:

Aleksandra59

Post » Czw lis 12, 2009 23:17 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

no jedzie, jedzie, ale wiesz jak to chłop :roll: :wink:

zobaczcie, jak urośliśmy ;)

pozwolę sobie zamieścić zdjęcie Ancymona z dzisiejszego grzania tyłka... znaczy łebka, bo tyłek to już niestety nie wchodzi na kaloryfer, jak kiedyś ;)

Obrazek

xandra

Post » Pt lis 13, 2009 0:27 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

A konto?

Sliczności tyłeczek:))

Wysłaliście może materiały p. Halince?

Lidka

Post » Pt lis 13, 2009 7:48 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

coś się podpasło koteckowi :mrgreen:
zasuw mamy, P. w pracy, oboje ze szkołą i z domem, do tego Rudy - nic nie wiem o innych dodatkowych materiałach, rtg komórką nie robiłam bo z mojego telefonu to g... wyjdzie a nie rtg :(

xandra

Post » Pt lis 13, 2009 9:48 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

Xandra, spuchłaś An-Cymka 8O :twisted: :1luvu:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt lis 13, 2009 9:54 Re: RudyPoOperacjiŁapek Na Rehabilitacji W DT Walka O Łapkę

nooo, puchlizna głodowa :mrgreen: :1luvu:

xandra

[poprzednia][następna]