Wg. mojej wagi łazienkowej Czarcik/Czorcik waży delikatnie niecałe dwa kg. Niestety ta waga niezbyt dokładna jest
Będziemy u weta w tym tygodniu, to się na profesjonalnej zważymy.
Teraz taki mały OT. Zostałam kilka dni temu postawiona pod ścianą. Kobiecie, od której wynajmuję mieszkanie po prostu nie spodobał się mój pies. Nieważne dla niej, że sama dwa miesiące temu wyrażała na niego zgodę, że nawet się popłakała, jak przeczytała jego historię

Pies, nie jest taki, jak sobie wyobrażała i ma zniknąć z dnia na dzień - tak naprawdę na już. Nie obchodzi jej, że znalezienie domu do 13/14-letniego schorowanego psa jest praktycznie niemożliwe (nie wspominając o skutkach w psychice), nieważne co z nim zrobię. Najłagodniejsze jej propozycje to oddać spowrotem do schronu, lub uśpić bo stary

Pies ma zniknąć

Teraz koty są cacy (4 sztuki - jak się wprowadzałam miałam tylko 2 i te też miały zniknąć, ale jakoś się rozeszło po kątach) a starszy schorowany pies, co jeno śpi i je, już nie.
Szukam mieszkania w Wawie, najchętniej okolice okęcia, rakowca, ochota, może też być raszyn... Może przez przypadek ktoś by coś słyszał....