Wątek tymczasów. Iskierka s.7. w DS s.91

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2009 22:31 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

Anielko, to z dzisiejszej łapanki? 8O
W jakim jest wieku? Masz fotki? W której lecznicy go umieściłaś?
Tylko głodny, a poza tym zdrowy?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Nie lis 08, 2009 22:37 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

taa, miała być jedna kotka - kotów było 7, wchodziły po 3 do kontenerka zastawionego na malucha
on nie mógł zostać sam, jego rodzeństwo zniknęło bez śladu, wczoraj tez nie był na karmieniu
zdrowy, nawet nie bardzo dziki,
jest w "mojej" lecznicy w Marcelu na Wołoskiej (bez żadnego problemu i kombinacji),
hmm potencjalny DT się zastanawia (kiedyś ktoś mnie zabije :evil: za te kombinacje), jak nie to ja go wezmę po szczepieniu
zdjęć nie mam, bo nawet nie byłoby gdzie zrobić
kot "marmurek", bardzo gustowny
złapał się nam jakiś "obcy" przepiękny czarny kocur, z 10 kg wagi 8O
AnielkaG

Post » Pon lis 09, 2009 0:50 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

AnielkaG pisze:zdrowy, nawet nie bardzo dziki,
jest w "mojej" lecznicy w Marcelu na Wołoskiej (bez żadnego problemu i kombinacji),
hmm potencjalny DT się zastanawia (kiedyś ktoś mnie zabije :evil: za te kombinacje), jak nie to ja go wezmę po szczepieniu
zdjęć nie mam, bo nawet nie byłoby gdzie zrobić
kot "marmurek", bardzo gustowny

skoro tak ogólnie nic mu nie dolega, do to może wrzucisz go do mnie, zaszczepię razem z oboźniakami, a potem na górę?

AnielkaG pisze:złapał się nam jakiś "obcy" przepiękny czarny kocur, z 10 kg wagi 8O

Anielko, co Ty masz w sobie takiego, że te dorodne kocury za Tobą latają? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Pon lis 09, 2009 2:45 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

10 - kilogramowy kocur :1luvu: Uwielbiam takie wielkokoty :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon lis 09, 2009 9:06 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

Powodzenia :ok: :ok: :ok:
Nie mam pojecia jak może wyglądać taaaki dorodny kocur :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 09, 2009 10:01 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

Basiu, już nie mam sumienia wciskać Ci kolejnego kota, zaszczepię go w lecznicy, a potem go zabiorę, ja mam miejsce, tylko to przeklęte pp
AnielkaG

Post » Pon lis 09, 2009 10:04 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

10 kg kota? To moje dwa razem tyle nie ważą... :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lis 09, 2009 12:17 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

kussad pisze:Powodzenia :ok: :ok: :ok:
Nie mam pojecia jak może wyglądać taaaki dorodny kocur :oops:

ja nie widziałam, ale sądzę, że wygląda jak normalny kot :mrgreen: ,
tylko wszystko ma większe, no i ciężko z klatką podnieść :lol:

AnielkaG pisze:Basiu, już nie mam sumienia wciskać Ci kolejnego kota, zaszczepię go w lecznicy, a potem go zabiorę, ja mam miejsce, tylko to przeklęte pp

oj, to była tylko propozycja w zamian za to, że to Ty łapiesz :ok: , a ja mogę wygrzewać przeziębienie
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pon lis 09, 2009 12:20 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

Hmm 10 kg kociak. Jak lataliśmy po lecznicach to widziałem jednego olbrzyma. Czarny, krótka sierść. Wyglądał jak mała puma. Leżał sobie na ziemi u nóg swojej Pani. Jak jakiś pies podchodził zobaczyć co to jest, on nawet nie podnosił głowy z podłogi tylko warczał po kociemu i psy odchodziły:). Mówiłem wtedy do Gaji żeby rosła taka duża to będziemy chodzić polować na osiedlowe pitbule :mrgreen: :mrgreen:

TotemPotem

Od: Pt paź 23, 2009 10:33

Post » Pon lis 09, 2009 12:27 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

TotemPotem pisze:Mówiłem wtedy do Gaji żeby rosła taka duża to będziemy chodzić polować na osiedlowe pitbule :mrgreen: :mrgreen:

biedne pieski :wink:
a może lepiej na żule? Pożytek większy ...
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pon lis 09, 2009 13:33 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

Mój osobisty Rudolf (w podpisie) według ostatniego ważenia ma 9,5 kg. Tak to nawet nie widać, ale czuć jak przyjdzie na mizianie
Największy kocur jakiego złapałam pochodził z Kazimierzowskiej, ważył dobre 10 kg, miał głowę jak dynia, doktor nie mógł go w pojedynkę spacyfikować do kastracji
Maluch z Komendy jest w DT :1luvu:
AnielkaG

Post » Wto lis 10, 2009 16:06 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

dokonałam korekty płci kociaków z Oboźnej :oops: viewtopic.php?f=1&t=100484
to są trzy kocurki
chyba mnie zasugerowały oczy jednego, wielgachne, i zakwalifikowałam kociaka jako koteczkę :ryk:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pon lis 16, 2009 21:37 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

Oj, jaka tu cisza zapadła :( . Dellfin, co się dzieje?

Bazyliszkowa

Post » Pon lis 16, 2009 22:06 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

Wszystko w porządku, Basia po prostu chyba nie ma czasu na wszystko.
AnielkaG

Post » Wto lis 17, 2009 8:20 Re: Wątek tymczasów. Iskierka s.7. PP-potrzebne wsparcie, post 2

Cieszę się, że jest ok. :ok:

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]