Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 04, 2009 14:59 Re: Georg i Klemens + dwa małe dt. Georg bez zębów i rzyga...

Kot-B. wojownik przesyła mentalnemu bratu PHYYYS, żeby się nie poddawał :ok:
A w ramach nie myślenia o kłopotach - jakie ich podobieństwa Ci sie jeszcze nasunęły :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lis 04, 2009 15:18 Re: Georg i Klemens + dwa małe dt. Georg bez zębów i rzyga...

Biedny Georg. Nie poddawaj sie, chlopie :ok:
Ingus, kciuki za Twoje zdrowko!
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro lis 04, 2009 15:20 Re: Georg i Klemens + dwa małe dt. Georg bez zębów i rzyga...

Myszeńk@ pisze:Monitor oplułam kawą ... dzięki Inga za chwilę wesołości w to jesienne ponuractwo.

Ja jak widzę że post Ingi, zanim zacznę czytać przegryzam i przełykam wszystko i dopiero zaczynam czytać. Co zupełnie mi nie przeszkadza tak po prostu opluć monitora :twisted:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 04, 2009 16:12 Re: Georg i Klemens + dwa małe dt. Georg bez zębów i rzyga...

śmieją się, no :twisted: koleżanki, cholerka!

Ayo, wzrok! wzrok Kota B. i Georga powala na kolana. Oni patrzą, jakby im się kadzidło dwa razy dziennie należało z urzędu :roll:

dzwoniłam do Centrum. Biochemia jest w porządku! :dance: :dance2:
tiaaa, tylko w takim razie, o co chodzi z tym rzyganiem? :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 04, 2009 16:14 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

A od czego była ta bolesność w okolicy nerek i wątroby? Jakiś stan zapalny, podrażnienie, możliwe to?
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro lis 04, 2009 16:39 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

Monostra pisze:A od czego była ta bolesność w okolicy nerek i wątroby? Jakiś stan zapalny, podrażnienie, możliwe to?

możliwe, dlatego dostał antybiotyk... no nie wiem, poczekam jeszcze, poobserwuję (zamiast na miau siedzieć ;) ) i zobaczymy. Najwyżej TZ będzie miał wycieczkę do CC znów...

Georg-inia

Post » Śro lis 04, 2009 19:13 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

o rany Georg, daj spokój z rzyganiem!
Daj się wyleczyć raz dwa i skup się na dokuczaniu tymczasom!

A u nas też zdrowotne kłopoty u Morfeusza i tez wyniki ok a kłopot jak jest tak jest....
współczujemy i trzymamy kciuki!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 04, 2009 19:20 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

Oj to cieszę się że wyniki OK, oby to tylko jakaś chwilowa niestrawność :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 04, 2009 20:42 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

dobrze, że wyniki są OK. W takim razie kciuki za koniec rzygania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 04, 2009 21:50 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

Ja nie wiem, jak Georg ma ze zjadaniem dziwnych rzeczy - ale może jakieś ciało obce? A te nerki, to jakoś tak przy okazji?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 04, 2009 22:36 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

Marcelibu pisze:Ja nie wiem, jak Georg ma ze zjadaniem dziwnych rzeczy - ale może jakieś ciało obce? A te nerki, to jakoś tak przy okazji?

czy winogrona i bób zaliczają się do dziwnych rzeczy? gruszki? papryka? brzoskwinie? galaretka truskawkowa? chipsy? frytki? :twisted: jeśli nie, to chyba nie ma skłonności... jedyne co mi przychodzi do głowy to patyczek uszny :oops: no ale tego nie miał szans połknąć w całości, chyba że urwał kawałek i pożarł :roll: albo wyciumkaną watę...

coś jakby lepiej, tfu, tfu, tfu przez lewe ramię. Przynajmniej nie leży jak z diabła skóra cały czas, tylko łazi. Ale głupawki wieczornej nie było... nic, poczekam jeszcze, jak zacznie latać jak z pieprzem, znaczy - wrócił do normy. TŻ, chyba w ramach pokuty za ten plasterek sera na podłodze, zanabył za kwotę w ilości złotych 10-ciu mielonej wołowiny. "Żeby się koteczek bez zębów nie męczył" :roll: Georg troszkę pojadł. Bez rewelacji ale zawsze do przodu. Potem jeszcze wylizał łyżeczkę po bitej śmietanie. Nie zrzygał się...

Georg-inia

Post » Śro lis 04, 2009 22:40 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

Mocne kciuki za powrót głupawki

i....

Georg-inia pisze: "Żeby się koteczek bez zębów nie męczył"

:ryk:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro lis 04, 2009 22:42 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

Georg-inia pisze:(...)TŻ, chyba w ramach pokuty za ten plasterek sera na podłodze, zanabył za kwotę w ilości złotych 10-ciu mielonej wołowiny. "Żeby się koteczek bez zębów nie męczył" :roll: Georg troszkę pojadł. Bez rewelacji ale zawsze do przodu. Potem jeszcze wylizał łyżeczkę po bitej śmietanie. Nie zrzygał się...

:ok:
... żeby się po takiej mieszance nie zrzygał :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 04, 2009 23:07 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

Georg-inia pisze:
Marcelibu pisze:Ja nie wiem, jak Georg ma ze zjadaniem dziwnych rzeczy - ale może jakieś ciało obce? A te nerki, to jakoś tak przy okazji?

czy winogrona i bób zaliczają się do dziwnych rzeczy? gruszki? papryka? brzoskwinie? galaretka truskawkowa? chipsy? frytki? :twisted: jeśli nie, to chyba nie ma skłonności... jedyne co mi przychodzi do głowy to patyczek uszny :oops: no ale tego nie miał szans połknąć w całości, chyba że urwał kawałek i pożarł :roll: albo wyciumkaną watę...

coś jakby lepiej, tfu, tfu, tfu przez lewe ramię. Przynajmniej nie leży jak z diabła skóra cały czas, tylko łazi. Ale głupawki wieczornej nie było... nic, poczekam jeszcze, jak zacznie latać jak z pieprzem, znaczy - wrócił do normy. TŻ, chyba w ramach pokuty za ten plasterek sera na podłodze, zanabył za kwotę w ilości złotych 10-ciu mielonej wołowiny. "Żeby się koteczek bez zębów nie męczył" :roll: Georg troszkę pojadł. Bez rewelacji ale zawsze do przodu. Potem jeszcze wylizał łyżeczkę po bitej śmietanie. Nie zrzygał się...

to ze sie nie zrzygal po takiej mieszance to cud :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw lis 05, 2009 8:31 Re: Georg i Klemens. Georg z dobrymi wynikami, rzyga dalej...

Wyniki dobre :dance: Może Georg rzyga, bo chwilowo życiem jest zniesmaczony - przecież nawet rajskim życiem można się czasem zniesmaczyć :wink: A przy jego charakterze... :wink:
Oczywiście mam nadzieję, że chłopak prędko dojdzie do siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]