Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lis 03, 2009 10:00 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

????
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto lis 03, 2009 10:37 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Pogoda byle jaka, to się pokitrały w kątkach i śpią :mrgreen:
Wstawać! Pysie pokazywać! Jak domki mają wypatrzeć takie cuda...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lis 03, 2009 12:06 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

leniwe domki niemożebnie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 15:08 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

co tak tu głucho?
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 17:08 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Ja również podrzucę po domki :)

A tu oficjalna strona Lini Otwockiej,ale jeszcze nie zaktualizowali .Artykuły z zeszłego tygodnia.Pewnie dziś ,lub jutro to poprawią :ok: :ok:
http://www.linia.com.pl
A ja zaraz idę do sklepu ,to i pewnie się zaopatrzę w tą gazetkę :)

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Wto lis 03, 2009 23:21 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Gazetka zakupiona :) Nawet mój TŻ Rafi zrobił mi skana i teraz mogę go tu wrzucić,aby wszyscy chętni mogli sobie poczytać ;)

Obrazek Obrazek

Agnes128

Post » Śro lis 04, 2009 7:48 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Dzieki Agnes!
Wszystkie DT zainteresowane tematem proszę bardzo o wyslanie komentarza na maila LO.
A może zrobic osobny watek i kto by chcial mógłby napisac do nich. Czym większy odzew tym mamy wieksze szanse n inne artykuly!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 8:25 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Z domku D+J wieści wciąż dobre i nieustajace w zachwytach nad chłopakami :lol:
Szczególnie nad Daszkiem :1luvu: ! Bardzo się rozruszał, gania i warjuje, wskakuje gdzie sie da i mizia,mizia....mizia
Domek nie wierzył jak opowiadałam jaki jest, to teraz potwierdza w całej rozciagłości.
Jasio zaś zachwyca w inny sposób!Bo Jas wie,że jest cudem kocim na świecie i nalezne hołdy mu sie należą :lol: .
No i miłość między kotami kwitnie :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 11:24 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ASK@ pisze:Wszystkie DT zainteresowane tematem proszę bardzo o wyslanie komentarza na maila LO.

sie zrobi :D

ASK@ pisze:Z domku D+J wieści wciąż dobre i nieustajace w zachwytach nad chłopakami :lol:
Szczególnie nad Daszkiem :1luvu: ! Bardzo się rozruszał, gania i warjuje, wskakuje gdzie sie da i mizia,mizia....mizia
Domek nie wierzył jak opowiadałam jaki jest, to teraz potwierdza w całej rozciagłości.
Jasio zaś zachwyca w inny sposób!Bo Jas wie,że jest cudem kocim na świecie i nalezne hołdy mu sie należą :lol: .
No i miłość między kotami kwitnie :1luvu:

A to dopiero początek. Z czasem koty kocha się przecież coraz bardziej (żeby nie powiedzieć - zwierzęta w ogóle)
Jedyne, co mi przychodzi do głowy:
:1luvu: :piwa: :1luvu: (oraz tańce i balony, ale nie chcą wejść do posta)

I nieustająco oraz ciągle nowych radosnych wieści pożądam! :D
Obrazek

hanelka

Post » Śro lis 04, 2009 12:40 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Trzymam mocno kciuki by reszcie sie udało.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 12:55 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ASK@ pisze:Trzymam mocno kciuki by reszcie sie udało.

:!:
Obrazek

hanelka

Post » Śro lis 04, 2009 14:17 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

no i co tam u reszty zwierzaka słychać. maryla tylko napisała a Agnieszka milczy co do Aldusia.Bo o Trusi to wiemy od Pchełki :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 14:23 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ASK@ pisze:Dzieki Agnes!
Wszystkie DT zainteresowane tematem proszę bardzo o wyslanie komentarza na maila LO.

Z naszej strony tez popłynie do Lini Otwockiej mail na ten temat :)
A co ,niech mają kochane kociaki :) O nich tez powinno się pisać w gazetach :) O potrzebach,o DT,schronach itp :) :ok: :ok: :ok:

Agnes128

Post » Śro lis 04, 2009 14:42 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

dzieki w imieniu wszystkich potrzebujacych kociastych i Dt i...jest tego troche!

I podrzuce nasze koty, bo kończy sie dzień pracy!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 04, 2009 15:24 Re: Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

ASK@ pisze:no i co tam u reszty zwierzaka słychać. maryla tylko napisała a Agnieszka milczy co do Aldusia.Bo o Trusi to wiemy od Pchełki :evil:

Alduś kibluje w garażu nieustająco. :cry: Za dnia miewa psa do towarzystwa (lepszy pies niż nic :? ), potem jest sam. Najchętniej zalega na wysokich regałach albo na kaloryferze. A jak się do mnie dorwie, to tak się musi nawtulać, nawtulać, bo wie, że ja rzadko mam czas. :oops: Nie mogę go wtedy od siebie odkleić. :cry:
Bardzo lubi jeść, pije bardzo dużo (w związku z tym przerób żwiru też ma za dwa koty :mrgreen: ), na moje oko wygląda calkiem zdrowo. Oby jak najdłużej choróbsko się nie rozwinęło. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]