sabina skaza pisze:agnieszka z łukaszem złapali znów 8 kotów- jesteście wielcy!!!!!!!!!!!!!!
eee ja też łapałam nawet jedną kotkę upolowałam bez klatki łapki na kontenerek to trzeba było widzieć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:agnieszka z łukaszem złapali znów 8 kotów- jesteście wielcy!!!!!!!!!!!!!!
AnielkaG pisze:czy bierzecie pod uwagę transport kotów do DT do innych miast?
kinga-kinia pisze:sabina skaza pisze:agnieszka z łukaszem złapali znów 8 kotów- jesteście wielcy!!!!!!!!!!!!!!
eee ja też łapałam nawet jedną kotkę upolowałam bez klatki łapki na kontenerek to trzeba było widziećjak ja złapałam to tak się rzucała w transporterze że paznokieć sobie ułamała kicia.Na łapance byliśmy w czwórkę.
jarekm pisze:Witam
Mam pytanie ?
Jakie kryteria musi spełniać osoba potrzebna do pomocy ?
sabina skaza pisze:oj trochę kiksów słownych zrobiłam w tym wywiadzieale naprawdę inaczej się mówi do znajomych, inaczej do obcych ludzi do mikrofonu...
mały stresik
dobrze jest sprawa nagłosniona, a dyrektor powiedział wyraxnie, że postara się zwiększyc liczbę przepustek
MAJU SZYBCIUTKO TRZEBA ZŁOŻYĆ DO NICH PISEMKO Z PROŚBĄ O PRZEPUSTKI OTWARTE , ŻEBY AGA, KINGA, ŁUKASZ, MARLENKA MOGLI SOBIE DOBIERAĆ RÓŹNYCH WOLONTARIUSZY NA PRZEPUSTKACH OTWARTYCH.
Kocia dusza pisze:Na wchodzenie czasem na otwartej się piszę.![]()
Wywiad super - dziewczyny i pewien młody mężczyzna
kinga-kinia pisze:jarekm pisze:Witam
Mam pytanie ?
Jakie kryteria musi spełniać osoba potrzebna do pomocy ?
Jarku przydasz nam się jeżeli o to ci chodzi tylko ze my w stoczni jesteśmy zazwyczaj rano.ale np wieczorem jest problem by odebrać od weta ciachniete kotki moze w tym dałbyś radę nam pomóc ? Masz samochód już raz ze mną na łapance byłesJarku bedziemy robić spotkanie przyjedź wszystko uzgodnimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 106 gości