Przecudne cztery ~2.5 miesięczne kociaki szukaja bardzo pilnie domu!!! Zostały podrzucone w kartonowym pudełku. Super gdyby to były domki na stałe ale ponieważ to bardzo, bardzo pilne potrzebujemy na już przynajmniej dla dwóch dwa domki tymczasowe!!!
PANCIA.M pisze:Thor, jakiej płci są kociaki i czy w grę wchodzi domek wychodzacy np. w Krzyżu, ale nie przy UL. Nowodabrowskiej?
Dwie kotki (w tm tri-kolorka) rudzielce to kocury. Oczywiscie Krzyż jak najbardziej, tam już jest kilka kotów od nas Kto wezmie kotke czy kota, będzie miał od nas bezpłatną sterylizacje.
Krzyz odmówił, ale w Mościcach ktos chciał kota. Jeżeli nadal jest to aktualne dam znać w poniedziałek, nie wiem tylko czy maja jakieś zyczenia co do mąści i płci.
Kotki są przecudne. WSZYSTKIE DŁUGOWŁOSE!!! Wyglądają tysiąc razy piękniej niż na fotce. Dosłownie jak persy. Jeden z nich siedzi mi właśnie na kolanach i patrzy z uwagą na klawiaturę.
Kasia nie gniewaj się ,ale dlaczego chcesz wziąc akurat te z Tarnowa, w schronisku w Opolu jest dużo młodzieży? Wiem ,że działasz w fundacji, ale troche to mnie dziwi. Jeszcze raz przepraszam za pytanie, ale ja jestem jak Boo77 od razu widzę mroczną stronę.
nie rozumiem pytania?,widzisz mroczną stronę czego? W opolu w schronie jest dużo kotów ale to nie znaczy że mam je wziąść -niektórzy nie chcą abym tam pomagała więc nie pomagam .w naszej fundacji przyjmujemy wiele kotów z poza opola np z Darłowa ,z Wrocławia Boguszyc Brzegu i okolicznych wiosek i jakoś nikogo to nie dziwi -pomagam tam gdzie widzę potrzebę i tam gdzie te pomocy chcą ,oraz tam gdzie jestem w stanie pomóc -mierzę siły na zamiary ,jeśli wiem że podołam to to robię -a tu widzę ze podołam bo koty sa zdrowe i przyjazne domy stałe znajdą się bardzo szybko i to chyba o to chodzi .Ale widocznie nie potrzebnie chce pomóc -to ok pomogę tam gdzie tej pomocy chcą .