Musimy to świństwo powstrzymać

A na razie mykam SPAĆ - padam na twarz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartynaP pisze:czy ktoś wybiera się do schronu w najblizszym czasie???
terenia1 pisze:Pamiętacie rudego Edwinka który przebywał w naszej Kociej ChatceDziś rozmawiałam z p. Krzyśkem u którego Edwinek znalazł domek
Edwninek ma obecnie na imię RYSZARD
Waży 2,5 kg, chłopak robi się coraz śmielszy - w każdym razie już zdążył stłuc parę rzeczy
Jednak kociak dalej charczy i chrapie przy oddychaniu, byli z nim już u tzrzech weterynarzy robione miał RTG które nie wykazało nic niepokojacego, pan Doktor stwierdził , iż przyczyną tego może być osłabienie mięśni krtani
ale generalnie nic mu innego nie dolega. Można to podobnież leczyć farmaucetycznie, ale chwilowo jeszcze nie podjęli decyzji bo kociak jest po dwóch antybiotykach, które nie przyniosły spodziewanej poprawy. Oprócz tego to p. Krzysztof mówi, że chyba Ryszard zakochał się w legwanie
bo potrafi siedzieć bardzo długo koło terarium i obserwować legwana, a jak mu się znudzi to obserwuje rybki
Filomen pisze:Kazik się prężył zeby sobie zmierzyć czy aby znajoma mu się zmieści w paszczy i na długość w brzuchuniestety na drugi dzień wylądował w zoo......
mar_tika pisze:
Ewa nie wiem czy to wina antybiotyku.Piter nie byl na antybiotyku i też go zlapało.Grzyba na 100% przywlekliśmy ze schronu z kwarantanny.Czyli oprócz syfu jaki tam panuje w gratisie mamy jeszcze grzyba![]()
My szczepimy koty felisvakiem(nie wiem czy tak to się pisze),bo poprostu na kociarni zaczyna się dziać nieciekawie
Iweta pisze:mar_tika pisze:
Ewa nie wiem czy to wina antybiotyku.Piter nie byl na antybiotyku i też go zlapało.Grzyba na 100% przywlekliśmy ze schronu z kwarantanny.Czyli oprócz syfu jaki tam panuje w gratisie mamy jeszcze grzyba![]()
My szczepimy koty felisvakiem(nie wiem czy tak to się pisze),bo poprostu na kociarni zaczyna się dziać nieciekawie
Marta, Teresa, mam w domu FUNGIDERM na grzyba, jest tego 3/4 butelki. Moze przywioze jutro, jesli jest potrzebny ?
majencja pisze:Bezpieczniej espumisan w kropelkach dla niemowląt
majencja pisze:Bezpieczniej espumisan w kropelkach dla niemowląt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 102 gości