Bruno
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aglo pisze:Moja Duża jutro wyjeżdza!!!!I wraca w przyszłym tygodniu!!!
Bruno
MaryLux pisze:aglo pisze:Moja Duża jutro wyjeżdza!!!!I wraca w przyszłym tygodniu!!!
Bruno
I co teraz będzie?
Inka
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Moja Duża jutro wyjeżdza!!!!I wraca w przyszłym tygodniu!!!
Bruno
I co teraz będzie?
Inka
Duży będzie. Ale to nie to samo. Duża ostatnio cały czas z nami była. Głaski co chwila, przytulanie...A teraz sobie jedzie.
Lunka pewnie Dużej pościel obsika. Ona zawsze tak robi, jak Duża nie wraca na noc albo wyjeżdza...
aglo pisze:Czuję się zastraszona...
Chyba zacznę się bać!
Duża od Bruna i Luny
MaryLux pisze:aglo pisze:Czuję się zastraszona...
Chyba zacznę się bać!
Duża od Bruna i Luny
Najwyższa pora!
PIK
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Czuję się zastraszona...
Chyba zacznę się bać!
Duża od Bruna i Luny
Najwyższa pora!
PIK
O kurka-uciekam!
Monostra pisze:Nasza też wyjeżdża, ale nas zabiera. Powiedziała, że ma dość, bo przez ostatnie lata sama czuła się nieboszczyk - we Wszystkich Świętych cała rodzina spoza Krakowa ją odwiedza
.
Koalicjanci przygotowujący się do wyjazdu
MaryLux pisze:Monostra pisze:Nasza też wyjeżdża, ale nas zabiera. Powiedziała, że ma dość, bo przez ostatnie lata sama czuła się nieboszczyk - we Wszystkich Świętych cała rodzina spoza Krakowa ją odwiedza
.
![]()
![]()
![]()
aglo pisze:MaryLux pisze:Monostra pisze:Nasza też wyjeżdża, ale nas zabiera. Powiedziała, że ma dość, bo przez ostatnie lata sama czuła się nieboszczyk - we Wszystkich Świętych cała rodzina spoza Krakowa ją odwiedza
.
![]()
![]()
![]()
Czyli teraz wraca do świata żywych i sama będzie odwiedzać. Z kotami!
MaryLux pisze:![]()
![]()
![]()
ag pisze:Czyli teraz wraca do świata żywych i sama będzie odwiedzać. Z kotami!
![]()
Monostra pisze:ag pisze:Czyli teraz wraca do świata żywych i sama będzie odwiedzać. Z kotami!
![]()
Nie będziemy nikogo odwiedzać. Duża powiedziała, że my to najwyżej moglibyśmy nawiedzić.
Koalicjanci
aglo pisze:Czuję się zastraszona...
Chyba zacznę się bać!
Duża od Bruna i Luny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości