Ewa, zobacz jakie szczęście miały Twoje kociaki
A mnie wystarczy, że dwa toruńskie wykończyły się u mnie.Serotoninko, w jakim wieku jest teraz Silver?
Gdy potrzebna była krew dla Nikosi to dawcą była moja Tygrysia, 10-letnia kotka z żelaza, od maciupkiego szczepiona.
Mam wbite do głowy, że ozdrowieńcem jest Bokirka u Vegi, ale ta z kolei cierpi na zapalenie dziąseł. co ogólnie osłabia organizm, więc nie można kotki dobijać.
Teraz Staś 1 powinien mieć transfuzję i mam wystarczająco dużo kotów dorosłych silnych zdrowych szczepionych, aby były dawcami.
Staś 2 nadal niewyraźny, jedzie dziś na test i ...
Nie pisałam jeszcze, że mam u siebie efekt uboczny łapanki. Jest to kocurek, wierna kopia Staśków, więc nazwałam Staś 3. Zabrany z lecznicy po kastracji, w dniu zabrania (poniedziałek) zaszczepiony. Miał u mnie zaczekać na siostrę i matkę i razem miały wrócić w sobotę na miejsce bytowania. No i kanał. Ugrzązł na dobre. Ten czuje się jeszcze w miarę dobrze. Je, bawi się, nie ma biegunki ani torsji.
Malibu na razie bez jakichkolwiek objawów, odizolowana od Staśków.
Gapcio, Gumiś, Gabi i Gaja od wczorajszego popołudnia i wieczora są w nowych domkach. Z niepokojem oczekuję informacji o ich stanie zdrowia. Opiekunowie otrzymali chyba wszystkie niezbędne pomocne informacje, na co mają zwracać uwagę.
Jeśli coś się zacznie dziać będzie potrzebna duża ilość krwi!
Pozostałe mają aktualne szczepienia, a tam gdzie wygasało wczoraj były doszczepiane.
Czy gdzieś na forum jest wątek o banku ozdrowieńców?