Moja gromadka-Lola, Pimpuś, ślepaczki w domkach:), nowe małe

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 19:32 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, a Srebro po operacji

oj dziwnie jest bez pralki - mi ostatnio dwa razy padła a 6 miesięcy ma dopiero. Ale bez pralki jak bez ręki, kciuki za szybka i niezbyt kosztowna naprawę! I skuteczną!
A przede wszystkim głaski dla faceta bez dzwonków i reszty kotufff a dla dużych ciepłe pozdrowienia!
Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto paź 20, 2009 19:44 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Właśnie, ciekawe, czy się pralkę da naprawić... Ja tak ją lubię. :|

Strasznie mnie coś wzruszyło. Pańcia Haneczki i Andrzejka mówi o Hani "moje kochane serduszko". Cudnie, prawda?
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto paź 20, 2009 20:01 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

anita5 pisze:Właśnie, ciekawe, czy się pralkę da naprawić... Ja tak ją lubię. :|

Strasznie mnie coś wzruszyło. Pańcia Haneczki i Andrzejka mówi o Hani "moje kochane serduszko". Cudnie, prawda?

A właśnie miałam zapytać jak czuje się Haneczka :lol: ?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto paź 20, 2009 20:01 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

anita5 pisze:

Cudnie :D :1luvu:

Współczuje straty pralki :( mam nadzieje że da się naprawić :ok: :ok: :ok:

Głaski dla dzielnego Adasia :P
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro paź 21, 2009 7:13 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Dzielny Adaś. Mam nadzieję, ze czuje sie już dobrze.

Zepsucie pralki to nic fajnego :? Może jeszcze się da naprawić...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro paź 21, 2009 7:24 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Za Adasia :ok:

I za pralkę :ok: :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro paź 21, 2009 11:12 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Bazyliszkowa pisze:Za Adasia :ok:

I za pralkę :ok: :wink:

dokładam swoje :ok: :ok: :ok: w obu intencjach :D
ja do moich kutuff mówię: "słoneczka Wy moje" (gdy są grzeczne i nie rozrabiają za bardzo), w przeciwnym razie lecą hasła: o wy szkodniki jedne, chuligany, huncfoty itp :mrgreen: :oops: :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro paź 21, 2009 11:38 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Ja też potrzymam kciuki za pralkę :). Mar9 rozbroiły mnie "huncfoty" :1luvu: GW w Katowicach ogłosiła konkurs na najpiękniejsze śląskie słowo - wyslij zgłoszenie na "huncfoty" :ryk: , dawno tego nie słyszałam :)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Śro paź 21, 2009 11:39 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

no i za Adasia kciuki oczywiście też :ok:

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Śro paź 21, 2009 13:03 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

I moje wielkie kciukasy za ogonki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: . A jak się Srebrny miewa kilka juz dni po zabiegu ?

Raz mi się pralka zepsuła, włosy stanęły mi deba 8O . Nie chce myslęć co by było gdyby znów ... mam nadzieję, ze bezbolesnie dla portfela uda Wam się ją naprawić :ok: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro paź 21, 2009 14:01 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

anita5 pisze:Właśnie, ciekawe, czy się pralkę da naprawić... Ja tak ją lubię. :|

Pięknie.. :1luvu:

A z naprawą pralki uważaj na fachowców,
ja reperowałam , kasę wydałam i nie zrobili... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro paź 21, 2009 15:32 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Anitko, sprawdź, czy się przypadkiem filtry w pralce nie zapchały kłakami. Mam nadzieję, że uda Wam się pralkę reanimować :ok:

Wkleisz fotki ślepaczka?
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro paź 21, 2009 16:20 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Yossariana, jak miło! :D
Fajny jest ten konkurs GW. Moja ulubione śląskie słowa to 'frela' i 'oplerek'. :lol:

honda11 pisze:
A właśnie miałam zapytać jak czuje się Haneczka :lol: ?

Haneczka czuje się dobrze, dostaje mnóstwo leków i wlewy podskórne, ma cudowną opiekę.

psiama pisze:A jak się Srebrny miewa kilka juz dni po zabiegu ?

Srebrny czuje się dobrze. Może nawet ZA :mrgreen: dobrze. Jutro jedziemy na kontrolę.
Tylko on potrafi się tak bawić szaleńczo niebieską myszką... Myszka fruwa dosłownie kilka metrów w górę.

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki za Adasia i... pralkę. Naprawiaczem, Krysiu, będzie Tomek, właśnie teraz walczy z awarią, ale czy coś z tego będzie, nie wiem. Zepsuło się łożysko czy jakoś tak.

Adaś to bardzo dzielny chłopczyk. W nocy przyszedł do mnie do łózka, wlazł pod kołdrę, przytulił się i spał. :1luvu: A dziś już bawi się czym popadnie. Bardzo jest dzielny.

A Lili dziś spała na mojej głowie tak, że mniej więcej na oku była jej głowa, a do ucha biło mi serduszko. Taka 'usypianka'. :D No i jeszcze "chlip, chlip", bo Lili, jak jest zadowolona, to się bardzo ślini, a potem wciaga tą ślinę tak śmiesznie... Chlip, chlip...

ryśka pisze:Wkleisz fotki ślepaczka?

Zaraz to zrobię. Tyle się dziś dzieje, że zapomniałam.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro paź 21, 2009 16:58 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Oto burasek, Stefcio, z lecznicy:

Obrazek Obrazek

Nie wiem, czym był lub jest leczony, wiem tylko, że ma okolo 7 miesięcy. Oczka ma cały czas niemal zamknięte, w środku masakra... Coś widzi, ale podobno boi się zeskakiwać, nie ocenia odległości. Jest takim misiaczkiem kuleczką, słodziakiem i przytulakiem. Poproszę dziewczyny o ogłoszenia, może akurat ktoś się zakocha? A jest w kim, zapewniam. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro paź 21, 2009 17:04 Re: Moja gromadka - maluszki na mixolu, Adaś wykastrowany...

Troszkę Justynki i Pimpusia, fotki beznadzieja, bo maluchy nie chciały pozować.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]