Moderator: Estraven
Femka pisze:Uprzejmie donoszę, że Marcelibu dzisiaj w rozmowie telefonicznej powiedziała, że Meoś jest gruby. Słowo honoru, przysięgam
!Marcelibu pisze:Wczoraj mnie tak zmotywował, że poleciałam o godz. 20 kupić mu jego ukochane "uszy", tzn. chrupki hairball Whiskasa. One oczywiście nie działają na zakłaczenie, pamiętając ostatnio wyrzygane przez Hugcia pawie kłakowe, kiedy to te chrupki jadł regularnie i w dużych ilościach, ale on je bardzo lubi. No tak miauczał....
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wczoraj mnie tak zmotywował, że poleciałam o godz. 20 kupić mu jego ukochane "uszy", tzn. chrupki hairball Whiskasa. One oczywiście nie działają na zakłaczenie, pamiętając ostatnio wyrzygane przez Hugcia pawie kłakowe, kiedy to te chrupki jadł regularnie i w dużych ilościach, ale on je bardzo lubi. No tak miauczał....
Ciekawe, czy po chipsy dla Młodej byś tak leciała...
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wczoraj mnie tak zmotywował, że poleciałam o godz. 20 kupić mu jego ukochane "uszy", tzn. chrupki hairball Whiskasa. One oczywiście nie działają na zakłaczenie, pamiętając ostatnio wyrzygane przez Hugcia pawie kłakowe, kiedy to te chrupki jadł regularnie i w dużych ilościach, ale on je bardzo lubi. No tak miauczał....
No chyba żartujesz![]()
.
Bungo pisze:Ale po czekoladę dla siebie byś poleciała...
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:
No chyba żartujesz![]()
.
Czyżbyś - jak ja - faworyzowała synów?
Marcelibu pisze:Jakaż Dolores jest pięęękna![]()
!
bubor pisze:Marcelibu pisze:Jakaż Dolores jest pięęękna![]()
!
Zaspana bidulka![]()
Marcelibu pisze:bubor pisze:Marcelibu pisze:Jakaż Dolores jest pięęękna![]()
!
Zaspana bidulka![]()
Gdy będziesz następną razą w W-wie, to poproszę Ciebie o odwiedziny u mnie w domu i zrobienie takich zdjęć pysiów H&M, jakie masz w swoim podpisie Dolores i Kropci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości