Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
elzii pisze:gaota pisze:Wiem jak to bywa z rodzicami. Ubłagaj ich o jeszcze jeden tydzień lub najlepiej dwa. Powiedz, że jest akcja promocyjna zakrojona na szeroką skalę, szukasz nie tylko Ty, ale całe forum, itp. itd. Ja mogę Ci obiecać, że zrobię dla nich ogłoszenia papierowe i rozkleję w poniedziałek gdzie będę mogła. Przed weekendem już nie zdążę, bo wyjeżdżam.
One są piękne, wiele osób MARZY o tak umaszczonym kocie (m.in. ja)
Ja juz ich tak 'ublaguje' o kolejne tygodnie od dlugiego czasu...
Juz myslalam przez chwile, ze zostana u mnie, bo tak sie to przeciagalo i przeciagalo, ale jak przyszlo ochlodzenie i plucha, i rodzice nie chcieli nawet slyszec o tym, zeby kotki nocowaly w piwnicy lub garazu, to zwatpilam.. A co z zima..No ale musze ich jeszcze poprosic o te kilka dni chociaz
gaota pisze:Hmm, przeczytałam ten drugi wątek i zastanawiam się, elzii, czy chcesz żebym robiła papierowe ogłoszenia czy nie?
Podobno miau'owe koty lubia podrozowac i z podrozami nie ma problemu, wiec poprosze te ogloszenia papierkowe, lepsza podroz niz cale zycie u nieodpowiednich ludzi![]()
dziekuje
elzii pisze:W taka pluche nie smialabym nikogo prosic o bieganie po chelmie z plakatami
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 72 gości