Kosmitka odeszła [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2009 18:32 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Za wszystko:
:ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw paź 15, 2009 19:19 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Gibutkowa pisze:Dzielę się swoimi przemyśleniami:
Gibutkowa pisze:Wiecie o czym myślę - że nawet jeśli znajdzie się DT dla Czarnej we Wrocku to żeby wysłać ja do Wa-wy bo tam jest osoba doświadczona z nerkowcami a tu na miejsce jeśli DT by się znalazł to dać tam tą z oczkiem (jeśli się zgodzi)... Nie wiem... Tylko trzeba by pewnie kaskę zebrać jakąś. Wiem, że jest kilka bazarków na nasze kotki zrobionych przez dagmarę-olgę i inne osoby. Bo Czarka to ma zapewnione finanse.

Dulencjo, Siasiu co o tym myślicie?

Gibutkowa, ja jestem jak najbardziej za. Jeśli na miejsce Czarnej w DT we Wrocławiu, można by umieścić Kosmitkę...to byłyby dwa koty wyciągnięte i leczone :) A to zawsze o dwa potrzebujące koty w schronie mniej :wink:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Czw paź 15, 2009 19:28 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Dulencja dam Ci znac jak z transportem jak tylko coś więcej będę wiedziała :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw paź 15, 2009 19:55 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

WPŁATY DLA KOSMITKI NA RAZIE NA KONTO MRUCZEŃKI - ZOSTANĄ PRZEKAZANE DO DT

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw paź 15, 2009 20:03 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Mruczeńka,Dulencja-poprosze nr-y kont i dane do przelewów-łącznie z adresami-chciałabym jutro przesłac pieniądze na koteńki!
Oczywiście na PW!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 15, 2009 21:08 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

:(

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pt paź 16, 2009 5:56 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Hop

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pt paź 16, 2009 6:39 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

OK!-konta już mam-pieniążki dzisiaj zostaną wpłacone!! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt paź 16, 2009 7:25 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Robicie jakieś szczęśliwe banerki, albo macie jakieś chody u adminów - wchodzą mi bez problemów. Chyba, że to kwestia nowego miau. W życiu nie miałam tylu banerków na raz ;-). Strasznie się martwię o Kosmitkę...

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pt paź 16, 2009 7:28 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Gosiu-my tez sie bardzo o nią martwimy!!! :cry: :cry: :cry:

Banerki robi siriwan-Paweł :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 16, 2009 7:40 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Kciuki przeogromne od samego rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poprosze o nr konta na PW.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt paź 16, 2009 7:46 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

Wielkie kciuki za DT :ok: :ok: :ok:
Chociaż trochę się pogubiłam przez te doklejane informacje z innych wątków i już nie rozumiem, jest DT czy go nie ma, a jeśli jest to gdzie :?: Bo piszecie o transporcie ...
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt paź 16, 2009 9:03 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

kropkaXL pisze:Gosiu-my tez sie bardzo o nią martwimy!!! :cry: :cry: :cry:

Banerki robi siriwan-Paweł :1luvu: :1luvu:

Nie dość, że rodzynek na tym forum to jeszcze zdolniacha :D
panikota - bo tu równolegle idą sprawy 2 kotek. Jedna na bank jedzie do Wawy (Czarka - potrzebny transport!!!), druga (Kosmitka) jeśli nie znajdzie szybko DT na miejscu - też jedzie do Wawy (transpotr jako opcja). Chyba dobrze wszystko kojarzę.

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pt paź 16, 2009 9:15 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

kciukasy od rana :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt paź 16, 2009 9:16 Re: Zepsułam się... Koteczka Kosmitka cierpi w schronie!

A ja z niecierpliwością czekam na wieści od Siasi i Kułeczka... :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]