a tych kocin strasznie szkoda, aż boli...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:czyli sprawa w toku, że tak powiem, Gibutkowatrzymam kciuki, aby dt zdecydował sie i czekamy na informacje, popytam czy ktos do Wa-wy sie wybiera, choc nie liczyłabym w najblizszym czasie
![]()
a poniżej kandydaci z prośba o wypowiedzi klubowiczów,prosze takze o zabranie głosu w sprawie zmiany Skarbnika, bo koniec października tuż tuż, a Marcjanna rozlicza tylko październik
kandydaci na październik do wsparcia:
[1.Zezik u piccolo viewtopic.php?f=1&t=98904
2.biały kotek u kotiki /Kubuś viewtopic.php?f=1&t=99412[/url]
3. kotka z tego watku :http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=99988 kontakt novena
4.mała koteczka Sisiw lecznicy u CC w Łodzi
5.kotek u Oluszki z tego watku viewtopic.php?f=1&t=100274
6. Niuńkaviewtopic.php?f=1&t=101698 brak dt kontakt Kinya
7.Nikoś u delfin 612![]()
viewtopic.php?f=13&t=101699
-wsparcie przekazane dla innych kotków , dziekujemy![]()
8. maluszek u Ani Rylskiej[/url] viewtopic.php?f=1&t=101681
Kosmitkawrocławski schron kontakt Gibutkowa
Szarka [*] i Panga[*] u formici
viewtopic.php?f=1&t=92969&start=390
koteczek nie udało sie uratować ...
andzelika1952 pisze:
KUBUŚ - / tak nam się teraz i mnie i wetce wydaje jeśli chodzi o płeć / ma ok. 6 tygodni. Został znaleziony na ulicy kiedy z jego ciałka wydobywało się tylko kwilenie , a co jakiś czas wstrząsały nim dreszcze. Temperatura wynosiła 35 stopni. Otrzymał ciepłą kroplówkę , leki i jest ogrzewany. Noc będzie decydująca .
RADOMSZCZAŃSKIE TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI , KTÓRE JEST OPIEKUNEM KOTKA PROSI O POMOC FINANSOWĄ W LECZENIU ORAZ PRZYSZŁEJ ADOPCJI./nie wyobrażam sobie inaczej/.
NR. KONTA - 70 8980 0009 2007 0049 7969 0001
KONTAKT W SPRAWIE KOTKA
TEL. 695 752 709
e-mail : radomskotoz@o2.pl
andzelika1952 pisze:Kubuś tak jak przypuszczałam nie widzi na prawe oczko. Na moją sugestię wet zrobił próbę i rzeczywiście potwierdził moje przypuszczenie.Jest jednak pewna nadzieja , bo źrenica zwęża się kiedy zapalił latarkę. Podejrzewamy, że to chodzenie i patrzenie tylko w lewą stronę jest powodem nie widzenia na prawe oczko. Maluszek ma szalony apetyt , zaczął dzisiaj robić obchód wszystkich mieszkań , chodzi wszędzie tam gdzie my jesteśmy. Po raz pierwszy zobaczyłam dzisiaj jego nieporadne próby zabawy
Anna Rylska pisze:maluszek dziś ponownie był u weta
na prawym oczku duży wrzód, na lewym mniejszy :(
od dziś dostaje nowe leki do oczu - difandol, floxal i cornagel, wszystko 3 razy dziennie w odstępie 15 min.
alessandra pisze:w związku z tym, ze juz minęła połowa miesiaca, a tu ani widu ani słychu ochotnika na skarbnika, ze wzgledów załatwiania formalności, aby wsio grało na początku listopada (załozenie subkonta dla klubu, poinformowanie klubowiczów), wnosze pod głosowanie kandydaturę osoby, która po pw zapytaniu zechciala by sie zając naszymi finansami, a przy okazji jest ksiegową, zatem fachowa pomoc, jak najbardziejAgaPap- prosze o wypowiedzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 55 gości