Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lrafal pisze:MariaD pisze:Rafał, a co z tym dzieleniem cytatów?
ale jak to ma wyglądać ?
anulka111 pisze:,albo wcale sie nie rusza leniwiec.
Rusza się, całkiem żwawo, co prawda nie tak z turbodoładowaniem jak Misio czy Dyśka, ale też szaleje.anulka111 pisze:Istnieje jeszcze trzecia opcja hmmmm Maria dodajesz drzozdzy do karmy![]()
![]()
Czytałaś disclaimer nr.1?![]()
"Disclaimer: niniejszym oświadczam iż nie podaję kociakom żadnych środków pobudzających wzrost, masę czy (nie daj Panie) apetyt.
Nie jest mi również znany fakt dodawania takich środków do suchych karm jakie jedzą kociaki.
Jedyny środek jaki byłabym chętna zakupić i natychmiast podać to środek na rozwój komórek mózgowych u tych małych potfforkóff oraz środek nasenny i zatyczki do uszu dla siebie. Z czego jedynie dwa ostatnie są dostępne i niechybnie zostaną zakupione i użyte."
anulka111 pisze:I pomyslec, ze jak blagalam o niego , to byl drugi pod wzgledme wielkosci -ciekawe,czy ktorys z braci go przegonic da rade.
aaaaaaaaaaaaaa
ccccccccc
Kociara82 pisze:dziekijuz to zmienilam
Jeszcze sie troche gubie na tym nowym miau
Kociara82 pisze:dziekijuz to zmienilam
Jeszcze sie troche gubie na tym nowym miau
Marcelibu pisze:Do mnie również dziś nie przychodzą (wczoraj były) - ostatnio są co drugi dzień. Może jutro będą?
Od czego to zależy? Czy problem jest po stronie Użytkowników?
ariel pisze:Ech, znów powiadomienia nie przychodzą.
Jest tak, że albo jakiegoś dnia przychodzi większość, albo rano przychodzą a po południ przestają, albo przychodzą całkiem wybiórczo.
ale jak to ma wyglądać ?
MariaD pisze:Rafał, (...)
MariaD pisze:(...) a co z tym dzieleniem cytatów? (...)
MariaD pisze:(...) Da się to zrobić (...)
MariaD pisze:(...) czy radzić sobie enterami?
karolinah pisze:Widze, ze w koncu jest moja ulubiona opcja na wszelkich forach, czyli przyjacieli i wrogowie. (...)
karolinah pisze:(...) O tyle o ile okreslenie przyjaciele mi odpowiada, o tyle zastanawiam sie nad wrogami.
Czy nie daloby sie zamienic tego na np. "ignorowani"? (...)
karolinah pisze:(...) Niby to samo, a jednak troche lepiej brzmi. (...)
cypisek pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale jak to ma wyglądać ?
lrafal pisze:a co z tym dzieleniem
MariaD pisze:Wojtek, dzięki, rozumiem to co napisałeś,
MariaD pisze: ale jednak to bardziej skomplikowane niż dzielenie wg starego miau - przez wstawianie [ /quote] jako dzielnika i kopiowanie [quote ="..."]
MariaD pisze: No i dłużej trwa.![]()
MariaD pisze:Trza się będzie nauczyć po nowemu
MariaD pisze:Wojtek, dzięki, rozumiem to co napisałeś, ale jednak to bardziej skomplikowane niż dzielenie wg starego miau - przez wstawianie ['/quote'] jako dzielnika i kopiowanie ['quote="..."'] No i dłużej trwa.
Trza się będzie nauczyć po nowemu
CoToMa pisze:MariaD, ta stara metoda działa też na nowym miau.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości