MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:To może nie warto tam chodzić na imprezy?
sam chciał
Ale po co Ciebie zmuszał?
nie zmuszał, ja chciałam iść
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:To może nie warto tam chodzić na imprezy?
sam chciał
Ale po co Ciebie zmuszał?
kociczka39 pisze:Ja sobie próbuję wyobrazić , jak to możliwe żeby głodnym z imprezy wrócić,ale jednak jest możliwe,normalnie szok.Chyba z letka się wkurzyliście
kociczka39 pisze:Ano może.Oooo jak tylko ważne alko,to ja faktycznie już bym więcej nie poszła na tego typu imprezę i ogólnie bym nie miała ochoty do nich łazić
Oooo a dlaczemu musisz Łatulku jeszcze tej maszyny słuchać,nic sie nie poprawiło?
maciejowa pisze:kociczka39 pisze:Ano może.Oooo jak tylko ważne alko,to ja faktycznie już bym więcej nie poszła na tego typu imprezę i ogólnie bym nie miała ochoty do nich łazić
Oooo a dlaczemu musisz Łatulku jeszcze tej maszyny słuchać,nic sie nie poprawiło?
Jeszcze nie do końca.![]()
Ł.
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Żeby było ciekawiej któregoś następnego roku w połowie października pytam ją, jakie ma plany na Sylwka. Żadnych. No to tydzień czy dwa później dzwonię, że ją zapraszam i jeszcze kogoś tam. Ależ ona nie przyjdzie, już we wrześniu się umówiła z tym facetem, u którego taki ziąb jest
Aha,ale w połowie października nie miała żadnych planów,nono.Ja już bym nie chciała z nią żadnych kotaktów,tak samo jak my tam wcale nie jeździmy. A jeszcze tak najbardziej to żal mi żony tego gościa,co wyżerał te śledziki,oni są już po rozwodzie,ale ona jest zmuszona z nim mieszkać,bo nie ma gdzie.I ten chleje na okrągło i podobno tak ją miesza z błotem równo czy przy znajomych ,czy rodzinie.Oni mają dwójkę dzieci,w tym jedno z adhd i padaczką,zero pomocy z jego strony,nic a nic
annette88 pisze:
nie zmuszał, ja chciałam iśćale ja nie robiłam sałatki
maciejowa pisze:Cześć Inusiu.
Duża nareszcie wróciła do domu i teraz mogę się do niej przytulać. Od rana byłem sam, bo Duża pojechała z Młodszymi do lekarza. Niestety jeszcze będę musiał wysłuchiwać buczącej maszyny do inhalacji![]()
Łatek
Hannah12 pisze:Ale tutaj poważne tematy. Nieudane imprezy.
Ja na szczęście takich nie miałam i mam nadzieję, że nie będę miała.

MaryLux pisze:annette88 pisze:
Ja bym się po takim czymś wkur... na max
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:
Ja bym się po takim czymś wkur... na max
no wkurzył się![]()
w dodatku szedł po kurtki to go 3 razy z pokoju wypraszali, bo robili łóżko a potem tam nikogo nie było.. już sie darł
a jak przy wychodzeniu wisiał na nim jakiś pijany koleś to musiałam się po niego z klatki wracać, bo się bałam, że mu przywali, taki miał wściekły głos![]()
jak przyjemnie było wrocić do domu, w którym było ciepłe łóżeczko i jedzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], katkop i 17 gości