kociczka39 pisze:CZEŚĆ MOJE SŁONECZKO!!!Ale pochmurno jest nie?Chyba nie uda nam się nic wyczarować dzisiaj,mmmrrraaauuu
Ale psynajmniej desc nie pada...
Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:CZEŚĆ MOJE SŁONECZKO!!!Ale pochmurno jest nie?Chyba nie uda nam się nic wyczarować dzisiaj,mmmrrraaauuu
MaryLux pisze:nanetka pisze:MaryLux pisze:I pewnie jeszcze jakimś dziwnym trafem cały alkohol Wam z barku wywietrzał?
Nic na szczęście nie wywietrzałoAle imprezkę to sobie dziewczynki urządziły
![]()
Poproszę o bilans strat
kociczka39 pisze:A tak na marginesie,Wam też tak muli dzisiaj miau?
kociczka39 pisze:A tak na marginesie,Wam też tak muli dzisiaj miau?
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:A tak na marginesie,Wam też tak muli dzisiaj miau?
Tak, mulenie przeskoczyło już nawet margines mojego spokoju

nanetka pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:A tak na marginesie,Wam też tak muli dzisiaj miau?
Tak, mulenie przeskoczyło już nawet margines mojego spokoju
A wszyscy mieli takie nadzieje związane z wrześniową przerwą technicznąKażdy myślał, że juz nie będzie mulenia i zrywania połączenia
A tymczasem mam wrażenie, że nic się nie zmieniło

MaryLux pisze:
Ja mam wrażenie, że się zmieniło na gorsze, dawniej w niedziele nie muliło. Nadzieja matką głupich
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Ja mam wrażenie, że się zmieniło na gorsze, dawniej w niedziele nie muliło. Nadzieja matką głupich
Też mi się chyba tak wydaje,wygląd owszem i niektóre poprawki w pw zapodobują mi się,ale to mulenie i przerwy co kawałek,wrrrr

Hannah12 pisze:Dopiero teraz udało mi się przywitać.
Miała już wcześniej opisany wdzięczny komunikat, że forum nieczynne
kociczka39 pisze:Ja chyba ze dwa albo trzy razy

kociczka39 pisze:Ja chyba ze dwa albo trzy razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości