GDAŃSK.ADOPCJE-STR1. Potrzebny transport Gdańsk- W-wa!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto paź 06, 2009 23:19 Re: ADOP-str1. Trini, Ninka w DS. Klo pojechała dziś.

Witaj Kotiko :D
Nareszcie jesteś 8)
Pusto tu było bez Ciebie
Jeszcze raz gratulacje,bo takie domki to marzenie nas wszystkich :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro paź 07, 2009 10:00 Re: ADOP-str1. Trini, Ninka w DS. Klo pojechała dziś.

Agnieszka Marczak pisze:Witaj Kotiko :D
Nareszcie jesteś 8)
Pusto tu było bez Ciebie
Jeszcze raz gratulacje,bo takie domki to marzenie nas wszystkich :piwa:

Tylko ciągle za mało ich. :wink:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw paź 08, 2009 10:54 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Dziś zawiozłam Lili i Mati do wspólnego domu w Gdyni. :D
Bardzo się z tego cieszę. Jest jeszcze rezydentka Unia. :piwa:

Mają dom u prawdziwej kociary. Trochę się stresowały w czasie drogi, ale po kilku minutach na miejscu było oki.
Zwłóaszcza Mati od razu poczuł się u siebie. Za tydzień lub dwa odwiedzę moje skarbeńki. :D
Obrazek

kotika

Post » Czw paź 08, 2009 11:10 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Super :D :D :D

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt paź 09, 2009 9:38 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Wczoraj wieczorem miałam juz wiadomości z nowego domu Matiego i Lili. :P
Kociaki adoptują sie w nowym domu. Rezydentka jeszcze fuczy, aone nie zwracają na to uwagi. :D
Obrazek

kotika

Post » Pt paź 09, 2009 22:44 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Sob paź 10, 2009 9:15 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Wiadomości ciąg dalszy:

Mati jest bardziej mizialski, Lili ciuteczkę mniej. Nie dziwię się, bo ona była bardzo do mnie przywiązana.
Rezydentka ma focha, że jej pańcia do domu dwa białe duszki przyniosła. :wink:
Obrazek

kotika

Post » Sob paź 10, 2009 12:42 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Kometa wczoraj do nas przyjechała. Jest bardzo spokojnym kotem. Wczoraj oglądała z nami telewizję na moich kolanach - trochę z przymusu, bo ją położyłam, a ona tak została. Jest mocno zestresowana nową sytuacją. Moje koty prawie wcale na nią nie zwracają uwagi.

Kometa dostała pokoik, na początku schowała się za drapak, rano spała w drapaku, a teraz jest za komputerem.
Nic nie piła, nic nie jadła, nie skorzystała też z kuwety :(

Picie, jedzenie i kuwetę ma swoją w zaciszu, koty grubasy nie mają dostępu.

Mam nadzieję, że zgłodnieje.....

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Sob paź 10, 2009 13:42 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

iza5 pisze:Kometa wczoraj do nas przyjechała. Jest bardzo spokojnym kotem. Wczoraj oglądała z nami telewizję na moich kolanach - trochę z przymusu, bo ją położyłam, a ona tak została. Jest mocno zestresowana nową sytuacją. Moje koty prawie wcale na nią nie zwracają uwagi.

Kometa dostała pokoik, na początku schowała się za drapak, rano spała w drapaku, a teraz jest za komputerem.
Nic nie piła, nic nie jadła, nie skorzystała też z kuwety :(

Picie, jedzenie i kuwetę ma swoją w zaciszu, koty grubasy nie mają dostępu.

Mam nadzieję, że zgłodnieje.....

A więc ciężko...
One chorowały na pp, potem miałam kwarantannę, więc niewiele obcych ludzi widziała, a zawsze była strachajło.
Mam nadzieję, że jednak sie przełamie. Gorzej, że skoro nie je, to i kropli nie przyjmuje... :(
Obrazek

kotika

Post » Nie paź 11, 2009 16:40 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Iza5 jak tam moja panienka? Zjadła coś?
Jeśli nie, to może daj jej z dwa plasterki wędliny. Ja im nie daję takich rzeczy, więc może się skusi.
Ona jest spokojnym kotem, ale jest młoda i jeszcze lubi się bawić. Ostatnio z Kubusiem, moim tymczasem.

Znalazłam fotkę panienki.
Obrazek
Obrazek

kotika

Post » Nie paź 11, 2009 18:08 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

kotika pisze:Iza5 jak tam moja panienka? Zjadła coś?
Jeśli nie, to może daj jej z dwa plasterki wędliny. Ja im nie daję takich rzeczy, więc może się skusi.
Ona jest spokojnym kotem, ale jest młoda i jeszcze lubi się bawić. Ostatnio z Kubusiem, moim tymczasem.

Kurcze: wpychałam jej wczoraj do pyszczka szyneczkę, ale wypluła :(

Nie zjadała nic do teraz. Siedzi w łóżku (wersalce). Do środka dałam jej troszkę tuńczyka z pstrągiem, nie wiem jeszcze czy zjadła, dam znać za jakieś pół godziny.

Ona strasznie jej zestresowana sytuacją :(

iza5

Post » Nie paź 11, 2009 18:23 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Na siłę to na pewno nie zje. Najlepiej zostaw jej na noc. Tylko niewiele żeby wiedzieć czy jadła.
Jak zacznie to już będzie z górki. Wiem, że jest zestresowana, inaczej nie prosiłabym cię o pomoc.
Jeśli do jutra rana nic nie zje to trzeba będzie dać jej coś uspokajającego. Może kalmaid, zapytam wetki.

A może tymi krtoplami Bacha posmaruj jej łapkę, może chociaż coś wyliże.
Kometa, no przestań no. Czemu martwisz wszystkich. :roll:
Obrazek

kotika

Post » Nie paź 11, 2009 18:31 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

kotika pisze:Na siłę to na pewno nie zje. Najlepiej zostaw jej na noc. Tylko niewiele żeby wiedzieć czy jadła.
Jak zacznie to już będzie z górki. Wiem, że jest zestresowana, inaczej nie prosiłabym cię o pomoc.
Jeśli do jutra rana nic nie zje to trzeba będzie dać jej coś uspokajającego. Może kalmaid, zapytam wetki.

A może tymi krtoplami Bacha posmaruj jej łapkę, może chociaż coś wyliże.
Kometa, no przestań no. Czemu martwisz wszystkich. :roll:

Zostawiłam jej na noc i tylko wyschło :cry:
Nie zjadła tej rybki, ba nawet przemieściła się na koniec łóżka. Jest teraz po przeciwnej stronie niż jedzonko.

Czy kot się nie odwodni? Czy nie zrobimy jej czasem krzywdy? Ona już dwa dni nic nie je i nie pije :?

iza5

Post » Nie paź 11, 2009 18:33 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Mam nadzieję, że jednak sie przełamie. Teraz jest bardziej głodna.
Pomyślę co jeszcze możnaby zrobić.
Obrazek

kotika

Post » Nie paź 11, 2009 21:41 Re: ADOP-str1. Śnieżynki Lili i Mati od dziś we wspólnym domku.

Kubuś jest już porawie zdrowy. Czeka nas jeszcze tylko jedna wizyta u specjalisty
i Kubuś będzie szukał domu. Jest prześliczny. :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]