Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vega29 pisze:A ja dorzucę naszą Pannę Lotkę
Lotka przebywa w schronisku od kilku miesięcy. Trafiła tu jeszcze jako kociak, dziś to już dorosła, chociaż młodziutka i drobna panienka.
Jest bardzo miziasta, widać, że tęskni za swoim człowiekiem. Bardzo domaga się zainteresowania ze strony wolontariuszy odwiedzających schronisko - wspina się po nogach, miaucząc głośno i patrząc wymownie
Kicia jest bardzo charakterystyczna po pierwsze przez swoją mordkę, po drugie - biały pędzelek na końcu ogona, którego na zdjęciach niestety chyba nie widać. Prawdziwy z niej unikat
Słodka szylkrecia poszukuje swojego Dużego, któremu będzie mruczeć kołysanki w zimowe wieczory.
ASK@ pisze:Moja Wiki szylkrecia ma takie ogłoszenia:
http://jm2543610.fotosik.pl/albumy/687668.html
WIKI ok.3-4 miesięczna szylkretka.Pięknie umaszczona.Czarna z czekoladowym połyskiem, rudymi refleksami i odrobiną bieli. Podrzucony domowy kociak na miejsce karmienia dzikich kotów.Ganiała desperacko za przechodniami i bardzo prosiła o pomoc.
Wiki to wyjątkowo pyskata dziewczynka, która ma swoje zdanie na wiele tematów.Lubi także mruczeć, gadać i ganiać szaleńczo po całym domu. Wiki to żywioł energii!Jednak spanie w łóżku też nie jest jej obce!
Odrobaczona,odpchlona,korzysta z kuwety. Dogaduje się z kotami.Psa nie boi się.
Jest sliczna i mądra. A że nie umiem wklejać fotek zapraszam do fotosika powyżej.
Może ktos sie skusi.![]()
Niedługo Wiki bedzie ogłaszana z Fibi.Druga szylkretką zabrana z tego samego miejsca.Jeszcze jest chora i niepewna.Ale spi w łóżku i wie do czego słuzy kuweta. Kotów nie boi sie. Mam powazne podejrzenia,że obie domek mi poprzestawiają!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości