ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 05, 2009 14:35 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Bo mam obcego na plecach w ilości sztuk 4 i należy to usunąć. Poszłam za radą Pomponmamy i poszłam do chirurga plastyka, a co :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon paź 05, 2009 14:37 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Dobrze, że do plastyka. Mojej córci usuwali z ramienia i brzucha i się rozlazło - ma sznyty jakby się cięła :evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon paź 05, 2009 14:37 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

obcy znaczy znamie?bo jeśli tak to ja mam takiego na udzie. dermatolog ogladał w sierpniu i mówi, że wygląda ok, ale jeśli mam z tego powodu stresy to powinnam usunąć. i się wybieram do chirurga jak tylko jakieś wolne będe miała.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon paź 05, 2009 14:45 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

agul-la pisze: i się wybieram do chirurga jak tylko jakieś wolne będe miała.
MIAŁAŚ WOLNE CAŁE WAKACJE!!!
:evil:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon paź 05, 2009 14:48 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Obcy znaczy brodawka łojotokowa, wyjątkowe obrzydlistwo (chwała bogu, że mi to na twarzy nie urosło) plus 3 małe dzyndzliki, które mi sie zaczepiają o portki i mnie wkurzają. Pomponmama mówiła, że w tym szpitalu jej ładnie zrobili i nie ma szycia. Koleżanki, które też usuwały znamiona mają ślady jak Frankestein.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pon paź 05, 2009 14:52 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

shira3 pisze:MIAŁAŚ WOLNE CAŁE WAKACJE!!!

wiem, wiem, ale zanim doszłam do wniosku, że to dziwne znamię, potem dostałam się do normalnego dermatologa to się wakacje skończyły :oops:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon paź 05, 2009 14:58 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

A ja mam katar, który się rozwija i nie może sie rozwinąć. I gardło czuję, ale jszecze nie boli. I tak juz od soboty. :? mogła by się ta choroba zdecydować w te albo wewte, bo juz mam dosyć. Cały czas sie czuje jak by mi sie stan podgorączkowy zaczynał boli mnie nos i głowa. Co jest? :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon paź 05, 2009 15:05 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Jak to jest ten sam wirus, który mnie własnie meczy, to gardło zaraz cię bolec przestanie ale smarkac będziesz koncertowo, jak słoń. Wygrzej się może i może kup sobie acetylocysteinę, rozrzedza katar i łatwiej go wydmuchać. Jakbyś zcegoś potrzebowła to wiesz...
Obrazek

babajaga

Post » Pon paź 05, 2009 15:05 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

pomponmama pisze: Co jest? :evil:
No...wyraźnie infekcja :wink: Łyknij coś :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon paź 05, 2009 15:16 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Nie łykne, bo nie mam :? ma przejść, ja chce byc zdrowa! :evil: Pompon z Pimpkiem szaleją jak potłuczeni po mieszkaniu dewastując co się da. Ja w duzym pokoju na podłodze mam ogromna kupę rzeczy wywalonych z szafy, która była w przedpokoju. W środe mi mają zabudówkę robić, to posprzątam, a na razie robię duże kroki :roll: koteckom bajzel podoba się nadzwyczaj :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon paź 05, 2009 15:23 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

No przecież,jest w czym pobuszować :mrgreen:
Jak Miałka zaczęła chorować ,to właśnie po tym poznałam że,coś jest nie tak.Ciuch z szafy wywalone,a jej to nie interesowało,a zazwyczaj pierwsza była do buszowania w nich i do włażenia na półki celem sprawdzenia czy aby tam jeszcze czegoś pańcia nie zostawiła :mrgreen: No i długo nie czekałam,skończyło się na pilnej wizycie u weta.Teraz szafy nie mogę spokojnie otworzyć bo kocia jest pierwsza przy drzwiach :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon paź 05, 2009 15:43 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Ciekawy sposób diagnozowania kotów :mrgreen:

Pomponmamo, to chociaz herbaty po góralsku sobie zrób, z prądem.
Obrazek

babajaga

Post » Pon paź 05, 2009 16:05 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

babajaga pisze:Ciekawy sposób diagnozowania kotów :mrgreen:

Pomponmamo, to chociaz herbaty po góralsku sobie zrób, z prądem.

Noo,babajago nie śmiej się ze mnie,ale naprawdę ten brak zainteresowania porządkami w szafie mnie wtedy zmartwił.To był sygnał że,coś jest nie tak.Miałam rację,nie lekceważąc tego.Wnikliwa obserwacja kota to się od teraz tak nazywa :ryk: :ryk: .

Pomponmamo polecam herbatkę z prundem,rozgrzewa cudownie :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon paź 05, 2009 16:23 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

No, to jest jakiś pomysł. Będę musiała iść po prąd, bo nie mam ani latarki :? I chyba mi przeziebienie zaatakowało zatoki szczękowe, bo mnie zęby zaczęły pobolewać
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon paź 05, 2009 16:57 Re: ZaFrędzlona Pompimlandia zaprasza cz.6

Aaaaaa to ten sam wirus! Górne trzoniaki mni ebolały i jak się naciskałamw policzki to czułam, że mnie zatoki bolą. To jak pójdziesz po ten prąd to jeszcze kup Xylometazolin i wagon chustek, dobra ciocia ci z serca radzi.
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]