Macie pomysł na tekst?bo do zdjęć nie dostałam żadnego opisu,oprócz fundacyjnych maluszków,dostałam zdjęcia innych kociaków,nie wiem co napisać,nie znam ani płci nic
Gosiaro, załóż wątek, wklej po jednej focie do każdego nowego postu... Ika sobie skopiuje fotkę i zrobi opis w następnych postach to potem przekopiujesz do ierwszego postu... a wątek zatytułuj: Koty i kociaki Iki6 Śląsk
Ja mam pytanie czy zgłosiłyście Szarą Przystań w głosowaniu na Krakvecie??? Na miau głos oddalam na was ale tam nie widze zgloszenia. Nie chciala bym aby mój głos na marne poszedł
no właśnie... musimy się zgłosić na Krakvecie też... skoro już na Miau walczymy, nieprawdaż?... prosimy o popracie dla naszych kociaków: viewtopic.php?f=1&t=101058&p=5006578#p5006578
nie tylko Fredzia jest w potrzebie... ponad 30 kotów i inne zwierzaki także...
Ika czekaj. Głosować na nas będzie można dopiero jeśli wolą ludu Miau wygramy w głosowaniu wewnątrzforumowym. W innym wypadku głosujemy na tego kogo społeczeństwo Miau wybierze. Zgodnie z umową.
No, nie wiedziałam, że wiesz. Zrozumiałam z Twojej wypowiedzi, że chcesz głosować już i teraz. Maleńtasy są umieszczone w pierwszym poście. Jak się czują?