2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2009 8:13 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

Starsze małżeństwo, które od lat pomaga kotom w Zabrzu, dokarmiają, leczą, wyłapują dzikuski na sterylki, musiało podjąć bardzo trudną decyzję o oddaniu swoich kotków. Niestety oboje są ciężko chorzy, Pani cierpi na rozległego tętniaka aorty brzusznej, Pan ma problemy onkologiczne. Nie wiadomo ile im czasu zostało, nie wiadomo czy z minuty na minute nie trafią do szpitala.
Dwa dochodzące koty znalazły dom wychodzący, dwie stricte domowe koteczki jeszcze nie.
Pani się straszliwie denerwuje, że nie znajdzie się nic dla nich, a w schronisku umrą. Pan się martwi, że Pani się denerwuje i że jej jeszcze się z tych stresów stan pogorszy.

Kotki są smoliście czarne, przesyłałam wczoraj zdjęcia z komórki Pana na pocztę, ale nie doszły nie wiem dlaczego. Obie wysterylizowane. Jedna ma pięć, druga sześć lat. Mama i córka. Niewychodzące, odrobaczone, nieposzczepione.

Błagam o pomoc dla nich. Gdybym sama nie przygarnęła niedawno seniorek Dory nie byłoby problemu, ale nie mogę, po prostu nie mogę, wziąć kolejnych dwóch kotów do kociego pokoiku. Już nie chodzi o pieniądze. Tylko o brak miejsca.
Chyba, że się jakiś cud stanie i adopcje podrostków ruszą :roll:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Wto wrz 29, 2009 8:23 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

Podniosę :!:
Gosiara

Post » Wto wrz 29, 2009 19:08 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

to się nigdy nie skończy... prawda?... jak pomyślę, że ja jestem sama i moje zwierzaki też mogą kiedyś potrzebować domu na cito... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto wrz 29, 2009 22:17 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

Wypluj te słowa!
Ale jeśli Cię to uspokoi to wiedz, że będę tak jak teraz na miau i dogo błagać o pomoc, aż nie będą bezpieczne!
Obrazek

Formica

Post » Śro wrz 30, 2009 7:39 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

tfu tfu Halinka :!:
Gosiara

Post » Śro wrz 30, 2009 7:46 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

halbina pisze:to się nigdy nie skończy... prawda?... jak pomyślę, że ja jestem sama i moje zwierzaki też mogą kiedyś potrzebować domu na cito... :roll:

Ale głupoty mówisz!Mieszkasz sama,ale nie jesteś sama!Jest dużo ludzi,którzy Cie kochają tylko Ty o tym nie wiesz :wink:
Uwierz mi że byłabym pierwsza która bym pierwsza drapła Inkę :smiech3:
Gosiara

Post » Śro wrz 30, 2009 11:44 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

halbina pisze:to się nigdy nie skończy... prawda?... jak pomyślę, że ja jestem sama i moje zwierzaki też mogą kiedyś potrzebować domu na cito... :roll:

Ja niby nie jestem sama ale też często o tym myślę, bo to mimo wszystko jest problem:((
Staruszka osierocona znalazła dom, to i te koteczki znajdą. Trzeba tylko im pomóc.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro wrz 30, 2009 13:20 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

No właśnie zdjęcia mi gdzieś w necie zniknęły. A to piękne smoliście czarne koteczki o miodowych oczkach. I nie takie staruszki. Zakochane w swoich opiekunach, na pewno będzie to dla nich duża zmiana :(
Obrazek

Formica

Post » Sob paź 03, 2009 20:56 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

w górę kociaki!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob paź 03, 2009 21:13 Re: 2 koteczki oddanych karmicieli poszukują DT na cito! Śląsk

w górę! prosimy o pomoc!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42