O wypraszam sobie. Jestem damom! A świntucha to jest pomponmama AYO jak znam Pomponmamę to jej sie gębula ucieszy, że się dosiadłaś, szkoda, że nie wcześniej, pomponwakacje spędzała nad morzem.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
OB troszkie za duże, a skoro CRP jest niskie to jest jakiś proces zapalny nie koniecznie infekcyjny. Musiałabym wiedzieć co sie działo to wtedy mogę gdybać lub domniemywać co jest grane
majencja pisze:OB troszkie za duże, a skoro CRP jest niskie to jest jakiś proces zapalny nie koniecznie infekcyjny. Musiałabym wiedzieć co sie działo to wtedy mogę gdybać lub domniemywać co jest grane
Zasadniczo nic mi nie jest, tylko jak robie badana krwi to zawsze tak mam. Morfologia na granicy przyzwoitosci i OB 40 więc mi dochtórka kazała zrobić ASO i CRP ale były w normie. Mam od dziecka bardzo brzydkie migdały, może dlatego takie OB.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim