Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 30, 2009 21:45 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Jeszcze raz ja .Fredzia musi mieć cieplutko..a i kilka pieniędzorków też się dla Fredzi znajdzie jeśli to miałoby jej pomóc.Nie mogę przeżyć tego w jakim jest stanie patrząc na moje łysolki dopieszczone ,wychuchane ,wygrzane( z najmniejszą bzdurką u weta.)......one są takie kochane... a jej zabrakło tego wszystkiego.Magic Sphynx hodowla okolice Wawy

bianca

Od: Pt wrz 25, 2009 14:43

Post » Śro wrz 30, 2009 22:01 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Fredzia ma dalej "sraczkę" i trafił nam się chyba jeszcze "urok" => Szukamy pilnie mamy zastępczej!

Ja padam z nóg. Jeśli mama zastępcza dla maleńtasów by się znalazła bardzo-bardzo ślicznie proszę o wiadomość na priw. Nie dam rady zająć się Fredzią, maluchami i resztą stada równocześnie. Nie mówiąc o tym, że TŻ wszedł na wyższe obroty widząc jeszcze tę dodatkową dwójkę... :(

A tu pozdrowienia od Fredzi
Obrazek
Po wieczornej kąpieli, w stylowym kubraczku z frotkowej skarpetki i pieluszce antyodparzeniowej z najnowszej kolekcji jesiennej Formica&co, przy gustownej butelce dogrzewamy zadeczek. :twisted:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Śro wrz 30, 2009 22:06 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Jaki Gremlinek cudny ;)
Za walkę ze sraczką :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Śro wrz 30, 2009 22:06 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

jaka cudna i gustownie ubrana mloda dama :1luvu:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro wrz 30, 2009 22:08 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Śliczna, kochana Fredziunia, słoneczko!!!
A jak jej cudnie w czerwonym!!

Dużo kciuków i cmoków przesyłam..

a maluchy... toż to chomiki 8O
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro wrz 30, 2009 22:27 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Trzymamy mocno kciuki za szybki powrót do zdrowia :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro wrz 30, 2009 23:00 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Ja też trzymam kciuki! zwierzaczek na pewno po wyzdrowieniu będzie bardzo wesoły, tylko czeka, aż będzie miał w końcu spokój. Trzymam kciuki za kochaną koteczkę!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Śro wrz 30, 2009 23:48 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Oh, bosz...już nie mam siły komentować tego, co ludzie zrobili z tą kotką...
Tak sobie myślę, że jeśli kicia nie byłaby uczulona na to to Trilac byłby chyba dobry...albo inne środki w tym stylu.
Jak zaczęłam czytać ten wątek miałam napisać o Duphalyte...ale skoro już z kicią lepiej, to chyba nie ważne ;)
Trzymam kciuki jak najbardziej, kiciunia cudna :1luvu: aż się chce tulić i tulić żeby cieplutko jej było...

Przypomniało mi się jak opiekowałam się kiedyś psami, które trafiły do nas w podobnym stanie...tylko one były po prostu zagłodzone, nie miały problemów z trawieniem tylko z brakiem jedzenia do trawienia ;) Jeden z nich też miał rodowód i też był z dość rzadkiej w Polsce rasy - charcik włoski...

Pomyślę nad bazarkami, bo póki co wydatki pójdą na inne stworzenia... :roll:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Czw paź 01, 2009 0:24 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

dobranoc, śliczna Fredziu. Przytulaski!
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw paź 01, 2009 4:37 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

U naszego biegunkowego Manula intestinal nie sprawdził się w ogóle. Bieguny były nadal.
Ale za to bardzo dobrze zareagował na rc sensitivity oraz z/d hillsa.
Po tych dwóch karmach kupale robi normalne...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw paź 01, 2009 6:50 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Formica pisze:Pilnie poszukuję kotki karmiącej lub osoby która zgodziłaby się przejąć ode mnie na odkarmienie dwa maluchy. W ogóle są cztery, dwa wylądowały u mnie, a dwa u Ani W. Ja niestety sobie nie dam rady przy Fredzi i reszcie stada. Maluchy mają powyżej 10dni, otwarte oczka i są przekochane, ale wymagają jednak czasu i uwagi.
Fredzia ma tyle siły że wczoraj zeskoczyła ze stołu na podłogę :) Ma wilczy apetyt,ale biedna popuszcza ciągle,leje się z dupci...Kochany śmierdziuszek :1luvu: Te Jej spojrzenie robi z człowieka galaretkę :roll: Przyjdzie się pogłaskać,miauczy,cudo :!:
Gosiara

Post » Czw paź 01, 2009 6:57 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

U mojego Lemurka też dużo lepiej było z biegunkami po RC sensitiviti niż po intenstinalu. I mokrym i suchym, więc chyba sensitiviti jest delkatniejsze. No i cały czas do mokrej karmy dostawał po 1/4 łyżeczki smecty.

A kicia w tym kubraczku wyglada cudnie :1luvu: chociaż nie jestem entuzjastką tej rasy - wolę długowłose. :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw paź 01, 2009 7:00 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Ten jej cudny pysio ...
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw paź 01, 2009 7:32 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Słodka panienka w ubranku :love:

Za poprawę :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw paź 01, 2009 7:39 Re: Dwuletnia sfinksowa koszmarka! Pomóżcie ją uratować!

Dzisiaj jadę po czyste mięsko. Ugotujemy i zobaczymy jak zareaguje.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

[poprzednia][następna]