Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anuk pisze:Ja bym nie wytrzymała i zrobiła mega awanturę w tym sklepie!
ossett pisze:Zawiadomiłabym także związek hodowców persów, o ile taki istnieje.
martasekret pisze:Anuk pisze:Ja bym nie wytrzymała i zrobiła mega awanturę w tym sklepie!
Heh, uwierz mi, że ja też jestem z tych "awanturujących się", ale nie miało to najmniejszego sensu, nie raz zwracałam im uwagę na różne sprawy........media itp to najwyżej później, teraz najważniejsze jest, aby kota stamtąd wyciągnąć i otoczyć odpowiednią opieką lekarską, a domek dla takiego słodziaka powinien się znaleźć. Może jest ktoś z Trójmiasta, bardziej obeznany i doświadczony, kto mógłby podjechać ze mną jutro do Galerii.......?
Hanusia153 pisze:zgłaszanie przypadków niehumanitarnego traktowania zwierząt:
e-mail: interwencja@otoz.pl
tel. (058) 550 43 73
Może tu zadzwonić????????
aamms pisze:Napisałam do Anki z prośbą o zawiadomienie Izabeli..
Jana pisze:martasekret pisze:Anuk pisze:Ja bym nie wytrzymała i zrobiła mega awanturę w tym sklepie!
Heh, uwierz mi, że ja też jestem z tych "awanturujących się", ale nie miało to najmniejszego sensu, nie raz zwracałam im uwagę na różne sprawy........media itp to najwyżej później, teraz najważniejsze jest, aby kota stamtąd wyciągnąć i otoczyć odpowiednią opieką lekarską, a domek dla takiego słodziaka powinien się znaleźć. Może jest ktoś z Trójmiasta, bardziej obeznany i doświadczony, kto mógłby podjechać ze mną jutro do Galerii.......?
Marta, jeżeli tylko kupisz kota, to jemu uratujesz życie, ale kolejne chore kociaki trafią do tego sklepu i kto wie jak skończą. Uważam, że trzeba ich porządnie nastraszyć i powiadomić kogo się da.
Ekspedientki może nie mogą decydować, ale na pewno mają kontakt z właścicielem albo kierownikiem sklepu i mogą wykonać odpowiedni telefon. Ewentualnie Ty spróbuj ten kontakt zdobyć i uderzyć wyżej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 170 gości