ALERGIA Gd.Pimpuś i Psotka NIE MOGA zostac w DS pomocy! str

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob wrz 19, 2009 20:07 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

Trzymamy kciuki, grzybicy mowimy zdecydowane NIE!!!!!
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon wrz 21, 2009 14:29 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

Jak tam, dzwoni ktoś zainteresowany chociaż?
Ja swoje oba sopockie maluchy wyadoptowałam wczoraj :D Razem.
Jeśli Psotka jest gotowa do adopcji to wysyłam Ci na pw adres mailowy dziewczyny, która była zainteresowana Mimi ale się nie załapała, wydaje się być sensowna, napisz do niej, zareklamuj Psotkę (ona chciała koteczkę) może się zdecyduje.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon wrz 21, 2009 15:22 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

Gratuluję wyadoptowania sopociaków :D
Nie Moniczko, nikt sie nie odzywa :(
Napisałam do dziewczyny, ale juz zarezerwowała sobie kotke, starszą.
Mimo to bardzo dziekuję :D
Kotki dzis były na powtrórnym odrobaczeniu, wetki zachwycone maluchami :)

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Wto wrz 22, 2009 10:21 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

Byłam wczoraj u sopociaków, w koło baru przystań też chodziłam tej kotki - matki tych kociąt nie widziałam.
Dzwoniłam też wczoraj do p. Majewskiej z TOZ, nie ma już talonów na sterylki, z końcem września Sopot kończy akcje sterylizacji, jeśli miasto nie da jeszcze dodatkowych pieniędzy to w tym roku już nie ma szans na darmowe sterylki.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto wrz 22, 2009 10:38 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

Wracałam wczoraj z tego Sopotu i tak sobie myślałam że ta kotka z E.Plater 10 jest u mnie nieszczęśliwa, bo siedzi sama zamknięta w pokoju, mnie cały czas nie ma, ona taka smutna, wycofana ciągle była, całe dnie siedziała na parapecie, i już prawie podjęłam decyzje, że muszę ją wypuścić tam, że tak będzie dla niej lepiej.
Wchodzę wieczorkiem do jej pokoju a ona podbiegła do mnie zaczęła ocierać się o nogi, nawet nie z głodu bo w miseczce miała jeszcze sporo jedzonka.
Zapaliłam lampkę, położyła w ciepłym świetle pod lampką i wywaliła brzuszek do miziania :roll: , głaskałam ją i zaczęła mruczeć.
No i co ja mam teraz zrobić, szkoda takiej kotki na ulicę, ona z powodzeniem może być domowa kotką - chyba trzeba jej jakiś dom znaleźć, ale ile to potrwa adopcje kiepsko idą, w szczególności dorosłych kotów, a mi jej szkoda że tak sama tam siedzi...
Może słyszał ktoś o kimś kto potrzebowałby koteczkę spokojną, wysterylizowaną, kuwetkową, na prawdę nie sprawia problemów, jest kochana.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto wrz 22, 2009 12:15 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

To straszne dylematy są .
Szkoda tylko ze samiutka biedulka siedzi :(
Moze cztery pershingi z baru Przystań jej dolozyć? :wink:

gisha

Post » Wto wrz 22, 2009 12:22 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

Możliwe że wezmę te 2 kociaki 4 mies. które są przy wejściu nr 25 - jak je złapię, wtedy kotka będzie miała towarzystwo.
viewtopic.php?f=13&t=100362
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto wrz 22, 2009 15:05 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

To kciuki za złapanie tych dwóch kociaczków!

gisha

Post » Śro wrz 23, 2009 21:11 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

Psotka i Pimpuś pojechali do wspólnego nowego domku :D :(

gisha

Post » Śro wrz 23, 2009 21:14 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

to dobra wiadomość :ok:
pozdrowienia-Werka

Obrazek

Werka1

Od: Nie sie 01, 2004 13:49

Post » Śro wrz 23, 2009 21:22 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

Werka1 pisze:to dobra wiadomość :ok:

Dzięki wielkie Werka za pomoc, bez Ciebie nie dalabym rady :1luvu:

gisha

Post » Śro wrz 23, 2009 21:33 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

gisha pisze:
Werka1 pisze:to dobra wiadomość :ok:

Dzięki wielkie Werka za pomoc, bez Ciebie nie dalabym rady :1luvu:

dałabyś :wink:
oby nasze każde spotkanie miało taki finał :ok: :kotek:
pozdrowienia-Werka

Obrazek

Werka1

Od: Nie sie 01, 2004 13:49

Post » Czw wrz 24, 2009 8:53 Re: Gd. Pirat, Pierrot ,Pimpuś i Psotka z baru"Przystań"

gisha pisze:Psotka i Pimpuś pojechali do wspólnego nowego domku :D :(

:D :ryk: :D :piwa:
To super, niech się zdrowo mają ku uciesze nowych opiekunów.

Ja jednak nie mogę wziąć tamtych dwóch kotków z Sopotu z wejścia nr 25, są zbyt duże i zbyt dzikie, nie dam rady ich oswoić, gdy nie ma mnie cały czas w domu...
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Czw wrz 24, 2009 11:18 Re: Gd. Pirat, Pierrot szukają,Pimpuś i Psotka w DS

To Moze wzielabys ode mnie Pierrota i Pirata dla towarzystwa dla kotki, samej siedzącej u Ciebie, one bezproblemowe, miziste i socjalne straszliwie.
Wtedy Bambo u mnie mialby więcej mojej uwagi, a on niesmialy i wymaga zsocjalizowania wiekszego

gisha

Post » Czw wrz 24, 2009 11:26 Re: Gd. Pirat, Pierrot szukają,Pimpuś i Psotka w DS

Mogłabym, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo kotka chyba z braku towarzystwa małych rozrabiaków jest zadowolona, ona strasznie syczała na małą Mimi nie pozwalała jej do siebie podejść, a nawet na swojego synka Nikiego, wyrodna matka jakaś (a to jest jego matka na 100%), uciekała od małych kociaków na parapet gdzie nie potrafiły wejść, tzn. Niki potrafił ale po kilku syknięciach zrezygnował, a kotka od kiedy jest tam sama jakoś bardziej się do mnie otworzyła, zrobiła się bardziej kontaktowa i towarzyska. Ja bym wzięła od Ciebie te dwa maluchy ale obawiam się, że kotka nie byłaby wcale tym zachwycona :roll: .
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

[poprzednia][następna]