IRafal prosze o poprawienie na ON LINE NOM BIS w kotkach doroslych w kat III u sedziego Rolfa Voehringera poniewaz sedzia wg. ON LINE nominowal do BIS dwie kotki dorosle BRI a i RUS a moze tylko jedna !!!!
I jeszcze jedno pytanie co z dalszymi NOM Do BIS u Y.Rocca-Folch - jeszcze nie ma inf. na ON LINE jaka nom inowal do BIS kotke dorosla i mlodziez w kat III !!! - prosze o wstawienie na ON LINE
M. pisze:NFO gr. 6 nie ma BIV w niedziele, u sedziego Pruchniaka.
Otrzymała IRMA Karodok*PL. Sędzia wręczył pucharek, ale nie wpisał BIV-a w ocenę. Chcąc się zachować etycznie ( co ostatnio wzbudziło burzę dyskusji) kotkę prezentowala p. steward i nie sprawdziłem czy BIV został wpisany w raport. Kiedy sie zorientowałem nie było juz możliwości uzupełnienia. "Pańskie oko kota tuczy"
Sędzia Pruchniak nie wpisał tez na kratę nominacji miotu norwegów. Kociaki dostały medal ale bez wpisu. Nie zauwazyłam tego i dopiero dzieki znajomej hodowczyni która zauwazyła brak tego na on line poszłam do sekretariatu sprawe wyjaśnić. Sedzia na szczęscie pamietał miot i do że dostał nominacje i uzupelnił ten brak
stadko dachowców mieszkających u mnie składa pięknie i wielkie podziękowanie... fundusze zebrane na wystawie pozwolą na dalszą działalność DT Matahari i pomoc bezdomnym zwierzakom...