Majorka pisze:Asekurant.
Raczej samolub - nie lubię się dzielić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:Asekurant.
Wojtek pisze:Maryla pisze:To nie wypuszczaj z domu TZ-ta.
Albo weź drugiegoCzy to też nazywa się poligamia?
Majorka pisze:Oj, dzisiaj to mnie Miś Major wnerwił. Nie dość, że szalał jak zwykle od 4.30, to tak go rozpiera energia i chęć zabawy, że skoczył na śpiącą na leżaku Mikę i zaczął ją gryźć w szyję, ta zaczęła kwiczeć, myślałam, że przegryzł jej gardło, ale tylko ze strachu piszczała. Jak złapałam zraszacz, jak zaczęłam gonić Miśka, jak zaczęłam mu w nos pryskać, to mu przedwczesnego Smigusa Dyngusa zrobiłam. Gacek poleciał najpierw sprawdzić, czy Mika cała, a potem poleciał do M.Majora, sprawdzić czego taki mokry. No i Misiunio, potulny jak baranek, ułożył się przy mnie i zasnął. Ale ja już nie. Dobrze chociaż, że tym razem naciskałam spust w odpowiednim kierunku, bo zwykle prysznic biorę o nieco późniejszej porze
AnnaP.P. pisze:Budyń ostatnio o 5 rano poluje na aniołka na firance. I spada TZ-owi na brzuchDobrze, że TZ jest wtedy zbyt nieprzytomny, żeby zareagować....
Majorka pisze:AnnaP.P. pisze:Budyń ostatnio o 5 rano poluje na aniołka na firance. I spada TZ-owi na brzuchDobrze, że TZ jest wtedy zbyt nieprzytomny, żeby zareagować....
Anno, Budyń zawsze dobrze celuje, spadając?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 21 gości