Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk POTRZEBNE DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 14:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Pani Olu , w przypadku Szarusia proszę nie brać go na przeczekanie , bo to jest kot miziasty i można go stamtąd wydobyć i wziąć na ręce. Nigdy nie buntował się więc nie ma obawy ,że ugryzie. Najpierw dać mu rękę do powąchania , podać np. surową wołowinkę , pogłaskać i próbować wydobyć go stamtąd. Im szybciej tym lepiej. Gdyby to był kotek nieufny , to tylko cierpliwość i czekanie aż sam się przełamie.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob wrz 12, 2009 21:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Jakie mile wiesci tu widze po urlopie! :D Rudzik w Pile! :D Andzelika od poczatku czulam, ze to bedzie to :D Dostalam maila od pani S. dzien po tym jak Rudzik przyjechal :)

A teraz jeszcze Szarus :dance2: I to gdzies u mnie po sasiedzku ;) Lecę zdjac chlopaka z allegro.

A po niedzieli wrzuce nowe ogloszenia. Kto tam pierwszy w kolejce do domku?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob wrz 12, 2009 22:06 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Dobrze że już jesteś Aniu. Może damy szansę Balbince i Kukiemu ? Rudzik i Szaruś naprawdę dobrze trafili . Rudziu , czyli Bonifacy dzięki Tobie , a Szaruś dzięki Ewie / slapcio/ z miau. Jest także osoba zainteresowana Maciusiem. Ale to dopiero początek negocjacji .
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Śro wrz 16, 2009 14:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Dzień doberek,
postaram się wkleić kilka zdjec Szrusia, którego obecnie w wersjsi roboczej nazywam Misiutkiem, bo miziasty jest straszliwie/co nie ukrywam bardzo mnie cieszy :) / jeszcze nie wiem czy tak zostanie, moze dostane jakiegoś objawienia w sprawie imienia :wink: Melduję, że kotu nie dzieje się krzywda, łazi po całym domu, głównie zajmuje sie obserwowaniem samochodów przez okno i domaganiem sie pieszczot. Nasza znajmość weszłam na etap kolankowy, gdzie Mysiutek kładzie się brzuchem i wszyskimi kocimi łapami do góry żeby go miziać i drapać po brzuszku, co wywołuje długą serie rozkosznego mruczenia :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"...jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś.."

mysioperz

Od: Wto sie 04, 2009 8:49

Post » Śro wrz 16, 2009 14:02 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

ha!!udało się z tymi zdjęciami :D :D :lol: tylko nastepnym razem spróbuje dać odstęp pomiędzy linkami to może zdjęcia też będą rozdzielone...hmmm :?:

mysioperz

Post » Śro wrz 16, 2009 14:47 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

:ok:

Fajnie, Alek tez mi mówił że fajnie Wam. Sorki za nękanie sms-ami :twisted: Ale koleś ma zadowolona minę 8)

Czyli zamowienie zrealizowane - chciałaś miziaka - mówisz i masz! :wink: Ot, takie cudowne kociambry w Radomsku czekają na domy :kotek:

Prosię łod mię Mysiutkoszarusia potitkać po podwoziu!
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro wrz 16, 2009 17:30 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

śliczny!!! Mysiutek to fajne imię bardzo :kotek:
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Śro wrz 16, 2009 23:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Obrazek

Olu , piękne zdjęcia naszego Szarusia - Mysiutka.Sprawia mi to ogromną radość. Ja natomiast przedstawiam zdjęcie ewentualnej koleżanki dla Szarka Balbinki. Jest taka podobna do niego i na pewno uszczęśliwiłaby go kiedy Ty jesteś w pracy. Proszę wszystkich a zwłaszcza Slapcio - Ewę o poparcie mnie w przekonaniu Ciebie, że koty są szczęśliwe z człowiekiem , ale także lubią towarzystwo innych kociambrów. Balbinka jest słodziutka i na pewno dałaby szczęście Wam obojgu. Wiem ,że nie miałaś wcześniej kota ale to nie jest prawdą że ,przy dwóch jest więcej pracy bo sam widok ich zabawy , miziania wynagrodzi wszystko. Napisałam się już na wątku Balbinki i teraz kurcze nie wiem co jeszcze napisać.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Czw wrz 17, 2009 12:31 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Ależ ja wiem, że ona jest cudna, ale póki co Mysiutek jest u mnie dopiero tydzień i jest to mój 1 tydzien w życiu z własnym kotem, więc póki co koci limit wyczerpny :) wiem że ona jest bosska i byłoby im razem pewnie cudownie, ale zrozumcie mnie-początkującego kotoluba-że dla mnie już 1 kot stanowi duże wydarzenie :) Postaram się Wam podesłać fotke jak mysiutek leży rozwalony brzuchem do góry na moich kolanach, ba! daje sie już nosić na rękach bez zupełnych protestów :D :D
Ewo, zupełnie nie odczułam sms-owego nękania :wink: Alek chyba zazdrości takiej przlepnej myszeczki jak Mysiek, jest nim absolutnie zachwycony!!W sumie trudno sie nie zgodzić :)
EWO, CHCIAŁAM CI BAAAARDZO PODZIĘKOWAĆ, BO TAK NAPRAWDĘ GDYBY NIE TY TO W OGÓLE NIE MIAŁABYM KOTA :D :) :D OCZYWIŚCIE RÓWNIEŻ BARDZO DZIĘKUJĘ p. ANDŻELICE ZA CIERPLIWOŚĆ I POMOC, A TAKŻE ZA TAK CUDOWNE STWORZENIE, NIKT NIE CHCE WIERZYĆ, ŻE ON JEST "SCHRONISKOWY" BO WYGLADA ŚWIETNIE I JEST W ZNAKOMITEJ FORMIE. NAPRAWDE JESTEM POD WRAŻENIEM JAK PANI DBA O TE KOTY, TO PO PROSTU MUSI BYĆ MIŁOŚĆ :1luvu:
Znalazłam emotkę, która doskonale pokazuje jak zachowuje się Mysiek :catmilk: on ugniata łapkami wszystko, kamienną podłogę, parkiet, fotele, mnie, powietrze no po prostu padam ze śmiechu jak to robi, aha i jest dokładnie taki jak simon's cat z filmików, które mi podesłałaś, drapie i ugniata a potem miałczy w niebogłosy żeby go nakarmić :ryk:

mysioperz

Post » Czw wrz 17, 2009 13:13 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

ale nie anektuje pilota i nie budzi strzałem z bejsbola? :twisted:

(i tak dojrzejesz do drugiego kota, hyhyhy 8) :ryk: )
Obrazek

slapcio

Post » Czw wrz 17, 2009 13:19 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Dla tych co nie znają Simon's cata linki ponizej. Ja go uwielbiam :ryk:

pobudka:
http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

kotecek wraca ze spaceru:
http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy ... re=channel

wspólne wieczory przed TV:
http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTI ... re=channel

kotecek tępi szkodnika:
http://www.youtube.com/watch?v=I1qHVVbY ... re=channel

Kaaaażdy po ich obejrzeniu "chce" miec kota :twisted:
Obrazek

slapcio

Post » Czw wrz 17, 2009 13:27 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

nie jeszcze nie skumał, że tak można, ale ja tez na swoje szczęście prawie nie ogladam telewizji :D
Coś czuje, że jak już Mysiek przekona się do łóżka to czeka mnie dokładnie taka pobudka...hehehe :wink:

mysioperz

Post » Czw wrz 17, 2009 15:14 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Mysioperz to juz nieuniknione ;) Skończysz jak my wszyscy :) hihihi

Mowie Ci, bierz Balbinkę, poki jest! Bo jutro robie jej allegro, a potem będą łzy i zgrzytanie zębami :twisted: Ostatnia szansa! :twisted:

A od dzisiaj na allegro Kuki
http://www.allegro.pl/item745613561_kuk ... dachu.html

i Pusia
http://www.allegro.pl/item745654416_pus ... baske.html

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw wrz 17, 2009 15:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Dziękuję Ci Aniu za kolejną pomoc naszym kociakom.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Czw wrz 17, 2009 17:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO KOTY TRAFIĄ NA BRUK RADOMSKO

Superowe aukcje! :D

Andżeliko, skoro Rudzik ma już domek, to może wstaw do podpisu innego kotka? Jeśli nie masz bannerka, a chciałabyś żeby któryś z kociambrów miał szczególną reklamę - poprosimy na wątku bannerkowym i pewnie dziewczyny nie odmówią :wink:
Obrazek

slapcio

[poprzednia][następna]