Moderator: Estraven
MariaD pisze:ewkaa pisze:Gratulacjebo na żywo gdzieś mi uciekłaś i nie zdąrzyłam
Trzeba umieć szukać Kicorka - szuka się białego devonka, do którego doczepiona jest kobitka
Hestia na wystawie jest rewelacyjna, czekając w budce na porównania do BIS, spała słodko brzuszkiem do góry.
Kicorek pisze:
W szoku jeszcze jestem![]()
anulka111 pisze:no chociaz zdjecia zwyciezczyni daj![]()
....zdjęcia 

MariaD pisze:ewkaa pisze:Gratulacjebo na żywo gdzieś mi uciekłaś i nie zdąrzyłam
Trzeba umieć szukać Kicorka - szuka się białego devonka, do którego doczepiona jest kobitka
Hestia na wystawie jest rewelacyjna, czekając w budce na porównania do BIS, spała słodko brzuszkiem do góry.
, który powiedział: "Tak, to Alma, ino Kicor na obiedzie!"Fri pisze:MariaD pisze:ewkaa pisze:Gratulacjebo na żywo gdzieś mi uciekłaś i nie zdąrzyłam
a nieprawda!![]()
kiedyś szukałam tak Kicora i znalazłam żółtego devonka, do którego doczepiony był... pluszak!
pluszak pisze:, który powiedział: "Tak, to Alma, ino Kicor na obiedzie!"Fri pisze:MariaD pisze:Trzeba umieć szukać Kicorka - szuka się białego devonka, do którego doczepiona jest kobitka
a nieprawda!![]()
kiedyś szukałam tak Kicora i znalazłam żółtego devonka, do którego doczepiony był... pluszak!

MariaD pisze:Edit: trzeba oglądać TVP info o 21:45

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości