Kotami to i tak się zajmuję, bo u nas to inaczej się nie da.
Moderator: Estraven

kasia86 pisze:Ja jak mieszkałam na 11 piętrze to była duchota straszna, Teraz mam parter.![]()
Kasiu,ona nie chce skakać ,tylko tak staje na parapecie,że wygląda jakby tak chciała,a ona krzyczy,żeby nam pokazać kogo obszczekuje.Myszka na oknie czy balkonie jest zawsze pod kontrolą,wychodzę z pokoju,przymykam okno,wchodze otwieram,spoko.Bardziej boję się że wpadnie jakaś osakropkaXL pisze:
Sylwia-brawo!siatkuj te okna bo ja kiedyś zawału dostanę jak przeczytam,że Myszka chciała skoczyć za motylkiem,lub ptaszkiem!!!
zabers pisze:kasia86 pisze:Ja jak mieszkałam na 11 piętrze to była duchota straszna, Teraz mam parter.![]()
Ja na trzecim i od paru dni dramat! Koty zalegają całymi dniami na balkonie "po szyję w trawie" pomiędzy miskami z wodą. Na szczęście słonce mam tam góra do jedenastej.
U nas też.
kropkaXL pisze:Eeeee-nie będzie lało,śmiało możesz planować wycieczkę!
kociczka39 pisze:Kasiu,ona nie chce skakać ,tylko tak staje na parapecie,że wygląda jakby tak chciała,a ona krzyczy,żeby nam pokazać kogo obszczekuje.Myszka na oknie czy balkonie jest zawsze pod kontrolą,wychodzę z pokoju,przymykam okno,wchodze otwieram,spoko.Bardziej boję się że wpadnie jakaś osakropkaXL pisze:
Sylwia-brawo!siatkuj te okna bo ja kiedyś zawału dostanę jak przeczytam,że Myszka chciała skoczyć za motylkiem,lub ptaszkiem!!!
kociczka39 pisze:Kasiu,ona nie chce skakać ,tylko tak staje na parapecie,że wygląda jakby tak chciała,a ona krzyczy,żeby nam pokazać kogo obszczekuje.Myszka na oknie czy balkonie jest zawsze pod kontrolą,wychodzę z pokoju,przymykam okno,wchodze otwieram,spoko.Bardziej boję się że wpadnie jakaś osakropkaXL pisze:
kropkaXL pisze:Sylwia,nie jesteś pewna dnia ,ani godziny!-posłuchaj rad i nie ryzykuj-proszę Cie!-nie zdajesz sobie sprawy,jakie koty sa szybkie i pomysłowe,to jest moment,i kot laduje na dole!!!!
Nie Ty jedna wierzyłas ,że nic sie nie stanie,ze kot jest cały czas pod kontrola,a potem tragedia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], pibon i 29 gości