Przywitam się z Wami Dobre Kobietki - byście o mnie przypadkiem nie zapomniały;)
Uciekam Buziaki
Moderator: Estraven
MartaAgnieszka pisze:Przywitam się z Wami Dobre Kobietki - byście o mnie przypadkiem nie zapomniały;)
Uciekam Buziaki
jerzykowka pisze:Specjalne usciski dla puszystej PyniusiI tradycyjny cmok w lapke biednego Ptysia
Czy mozna prosic o fotki?:)
Kasiu, a co z waga;-)
U mnie tez koty, ktore jedza to samo prezentuja przerozne postury. PiPi jest kieszonkowa, Myszka i Demonek to straszne tlusciochy, Planeta wazy ponad7 kg- bez cienia nadwagi, po prostu wieli kot, Kellusia to zimowy tluscioszek, ktory szczupleje latem, a Saruś to zgrabny mięśniak
I jak tu odchudzic te, ktore musza schudnacPrzeciez zaraz reszta bedzie miala niedowage
Cameo pisze:jerzykowka pisze:Specjalne usciski dla puszystej PyniusiI tradycyjny cmok w lapke biednego Ptysia
Czy mozna prosic o fotki?:)
Kasiu, a co z waga;-)
U mnie tez koty, ktore jedza to samo prezentuja przerozne postury. PiPi jest kieszonkowa, Myszka i Demonek to straszne tlusciochy, Planeta wazy ponad7 kg- bez cienia nadwagi, po prostu wieli kot, Kellusia to zimowy tluscioszek, ktory szczupleje latem, a Saruś to zgrabny mięśniak
I jak tu odchudzic te, ktore musza schudnacPrzeciez zaraz reszta bedzie miala niedowage
Aśka, to ile Ty masz kotów?![]()
może założysz im wątek...? co?
kociczka39 pisze:Kochana Asiu,zapomniałam Ci się w naszym wątku spytnąć,w jakim wieku jest Myszka?
Cameo pisze:Kojarzę tylko czarną PiPino i szaloną Melę
rozumiem że większość kociastych jest z Łodzi...?

kasia86 pisze:Zastanawiam się czym by tu sie zająć przez te parę dni bez miau.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 9 gości