Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 27, 2009 10:38

Przywitam się z Wami Dobre Kobietki - byście o mnie przypadkiem nie zapomniały;)
Uciekam Buziaki

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Czw sie 27, 2009 10:42

MartaAgnieszka pisze:Przywitam się z Wami Dobre Kobietki - byście o mnie przypadkiem nie zapomniały;)
Uciekam Buziaki

Pamietamy i na relacje z przebiegu dokocenia czekamy :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 27, 2009 10:46

jerzykowka pisze:Specjalne usciski dla puszystej Pyniusi :love: I tradycyjny cmok w lapke biednego Ptysia :1luvu: Czy mozna prosic o fotki?:)

Kasiu, a co z waga;-)

U mnie tez koty, ktore jedza to samo prezentuja przerozne postury. PiPi jest kieszonkowa, Myszka i Demonek to straszne tlusciochy :oops: , Planeta wazy ponad7 kg- bez cienia nadwagi, po prostu wieli kot, Kellusia to zimowy tluscioszek, ktory szczupleje latem, a Saruś to zgrabny mięśniak :wink:
I jak tu odchudzic te, ktore musza schudnac :roll: Przeciez zaraz reszta bedzie miala niedowage :wink:

Aśka, to ile Ty masz kotów? 8O :D może założysz im wątek...? co? :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sie 27, 2009 10:59

Cameo pisze:
jerzykowka pisze:Specjalne usciski dla puszystej Pyniusi :love: I tradycyjny cmok w lapke biednego Ptysia :1luvu: Czy mozna prosic o fotki?:)

Kasiu, a co z waga;-)

U mnie tez koty, ktore jedza to samo prezentuja przerozne postury. PiPi jest kieszonkowa, Myszka i Demonek to straszne tlusciochy :oops: , Planeta wazy ponad7 kg- bez cienia nadwagi, po prostu wieli kot, Kellusia to zimowy tluscioszek, ktory szczupleje latem, a Saruś to zgrabny mięśniak :wink:
I jak tu odchudzic te, ktore musza schudnac :roll: Przeciez zaraz reszta bedzie miala niedowage :wink:

Aśka, to ile Ty masz kotów? 8O :D może założysz im wątek...? co? :oops:

Kamilko, mam 6 rezydentow: Myszke, PiPi, Kelly, Demonka, Planetę i Sarusia:)))) No i szalona Mele, ktora mysli, ze tez jest kotem;-) A z watkiem to jakos tak mi nie wychodzi, moze gdy bede miala przymusowa przerwe w tymczasowaniu...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw sie 27, 2009 11:04

Kochana Asiu,zapomniałam Ci się w naszym wątku spytnąć,w jakim wieku jest Myszka?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 27, 2009 11:09

kociczka39 pisze:Kochana Asiu,zapomniałam Ci się w naszym wątku spytnąć,w jakim wieku jest Myszka?

Myszenka ma 7 lat, a mnie sie wciaz wydaje, ze jest kociakiem :oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 27, 2009 11:12

Kojarzę tylko czarną PiPi :) no i szaloną Melę :) rozumiem że większość kociastych jest z Łodzi...? :wink:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sie 27, 2009 11:23

Cameo pisze:Kojarzę tylko czarną PiPi :) no i szaloną Melę :) rozumiem że większość kociastych jest z Łodzi...? :wink:

Z Łódzkich Kotkow zostala u mnie tylko Kelly (od poczatku bylo wiadomo, ze przyjezdza do mnie na zawsze), Anielka miala zostac rowniez, ale... Demonek jest z Leszna (moja pierwsza adopcja forumowa, dzieki niemu tu trafilam), Myszke znalazlam w Grajewie, Saruś z poznanskiej ulicy, Planeta wyrzucony w ubieglym roku podczas wakacji w mojej okolicy, PiPi - adopcja forumowa z poznanskiej ulicy (miala byc tymczaskiem- jej rodzenstwo wyadoptowalam, a PiPi zostala z nami). Ale wiekszosc moich tymczaskow to kotki z Łodzi :wink: Jestem takim poznansko-łódzkim DT :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 27, 2009 11:27

Czyli w pewnym sensie jesteś naszym Ziomalem.To twoja Mysia starsza od mojej,bo moja ma skończone 3 latka
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 27, 2009 18:30

U mnie najmłodsza Antosia ma trzy latka,ale też ciągle pamiętam jak ją przyniosłam w torbie do domu,bo było już zimno,padał deszcz,a ona nie dawała sie wziąć na rece,od początku nie była miziakiem,ale ja szanuję jej niezalezność i tym bardziej doceniam te nieczęste chwile czułości :D

Sylwia-brawo!siatkuj te okna bo ja kiedyś zawału dostanę jak przeczytam,że Myszka chciała skoczyć za motylkiem,lub ptaszkiem!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sie 27, 2009 18:40

Ja w przelocie. Czytam, śledzę. Nie mam czasu pisać, ale gorąco pozdrawiam
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw sie 27, 2009 18:49

Nasza gromadka tez pozdrawia serdecznie!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sie 27, 2009 18:53

A u mnie 6 lat temu, to córka przyniosła z pod liceum maleńkiego Franusia. To był koniec października i wiało przeokropnie, a córka zdjęła czapkę i tam kociaka ulokowała a jej głowę chciało urwać. Ale co tam, koteczek był ważniejszy! :wink:

Zastanawiam się czym by tu sie zająć przez te parę dni bez miau. :conf:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sie 27, 2009 19:15

jak to czym - kotami :twisted:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw sie 27, 2009 19:32

kasia86 pisze:Zastanawiam się czym by tu sie zająć przez te parę dni bez miau. :conf:

Może kotami? :wink:

Ja to się skupię jeszcze na (nieskutecznych, podejrzewam) próbach obniżenia temperatury w domu i tworzeniu "przeciągów kontrolowanych". W Poznaniu póki co upalstwo i duchota.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

[poprzednia][następna]