Femka pisze:właśnie jem ciasto kopiec kreta. W piątek TŻ Pani Jadzi dla mnie upiekłChcecie wiedzieć, jakie jest pyszne?
Jutro podobno ma piec sernik brzoskwiniowy. Takiego sernika to jeszcze w życiu nie jadłam.
Uwielbiam kopiec kreta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:właśnie jem ciasto kopiec kreta. W piątek TŻ Pani Jadzi dla mnie upiekłChcecie wiedzieć, jakie jest pyszne?
Jutro podobno ma piec sernik brzoskwiniowy. Takiego sernika to jeszcze w życiu nie jadłam.
fajna impreza.Sihaja pisze:Femka pisze:to był jego jakiś występ? Przyjechał, żeby opowiadać?
http://orientacja.wm.pl/Miejska-strefa-przygody,77072
Sihaja pisze:Femka pisze:właśnie jem ciasto kopiec kreta. W piątek TŻ Pani Jadzi dla mnie upiekłChcecie wiedzieć, jakie jest pyszne?
Uwielbiam kopiec kreta
Femka pisze:właśnie jem ciasto kopiec kreta.
TŻ Pani Jadzi jest cukiernikiem i żadnych papierkowych ciast nie robi. Kopiec jest pyyycha. Ma taką leciutką bitą śmietanę, że się w ustach rozpływakinga w. pisze:Sihaja pisze:Femka pisze:właśnie jem ciasto kopiec kreta. W piątek TŻ Pani Jadzi dla mnie upiekłChcecie wiedzieć, jakie jest pyszne?
Uwielbiam kopiec kreta
Nie znam kopca kreta - jak to jest to z pudełka to moze jednak nie... Ale serniczek mojej OMC Mamusi polecam każdemu kto lubi kokosa... No i leguminke mojej babci... Smak dzieciństwa.
o to tovaria pisze:Femka pisze:właśnie jem ciasto kopiec kreta.
Dietetyczne takie?
Femka pisze:fajna impreza.Sihaja pisze:Femka pisze:to był jego jakiś występ? Przyjechał, żeby opowiadać?
http://orientacja.wm.pl/Miejska-strefa-przygody,77072
Wiesz co, muszę zacząć śledzić informacje o podobnych wydarzeniach w Łodzi. Ja nigdzie nie bywam, a na pewno i w naszym mieście dzieje się dużo fajnych rzeczy.
Femka pisze:varia, wstaw kilka fotek Amelki.
Femka pisze:TŻ Pani Jadzi jest cukiernikiem i żadnych papierkowych ciast nie robi. Kopiec jest pyyycha. Ma taką leciutką bitą śmietanę, że się w ustach rozpływa :Dkinga w. pisze:Sihaja pisze:Femka pisze:właśnie jem ciasto kopiec kreta. W piątek TŻ Pani Jadzi dla mnie upiekłChcecie wiedzieć, jakie jest pyszne?
Uwielbiam kopiec kreta
Nie znam kopca kreta - jak to jest to z pudełka to moze jednak nie... Ale serniczek mojej OMC Mamusi polecam każdemu kto lubi kokosa... No i leguminke mojej babci... Smak dzieciństwa.
mam, jak zwykle osiemnastevaria pisze:Femka pisze:varia, wstaw kilka fotek Amelki.
A co? Masz dzisiaj urodziny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 12 gości