SzP - Potrzebny cykloferon!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 18, 2009 15:42

W stajni też jedzą suche i tłuste myszki :wink:
Gosiara

Post » Wto sie 18, 2009 17:06

Satoru pisze:
coztego pisze:
Gosiara pisze:A pięciu dzikich kiedy do mnie trafi?tzn.do stajni,gdzie udzielam się społecznie :wink:

Jak tylko skończą z zabiegami, bo już czeka na to miejsce moja piwniczna piątka:
Obrazek

Tu jest wątek piwnicznej bandy, jakby ktoś jeszcze nie wiedział: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=97363

oooo matko, to są, jak rozumiem,swinki morskie??? :lol: :lol:

No, Satoru, przecież nawet na pudełku ślicznie masz napisane, że to wyroby cukiernicze. Słodziaki i tyle :lol:

Goś, koty to ja Ci dowiozę jakoś do stajni, się umówimy jeszcze. Już Cię widzę w busie z Piątką Dzikich :twisted:
A jakieś żarełko na początek im załatwimy. Teraz jedzą Profilum Kitten.

Z Krugerkiem niedobrze, wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na FIP :cry:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Wto sie 18, 2009 17:23

Formica pisze: Już Cię widzę w busie z Piątką Dzikich :twisted:

Koniecznie musimy się umówić i popatrzeć 8)
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Wto sie 18, 2009 17:39

A takiej wariatki jeszcze nie widzieli pan z 112 mnie juz zna albo jadę z jakims kociakiem do stajni ,albo wracam ze szczeniakami :ryk:
Gosiara

Post » Wto sie 18, 2009 17:42

Gdzie można kupić ten profilum kiten i po ile kupiłabym Fryckowi,bo na razie dziewczyny mu dają kitekat czy coś w tym stylu...
Gosiara

Post » Wto sie 18, 2009 18:16

Profilum można kupić chyba już wszędzie, popularna się ta karma zrobiła w sklepach zoologicznych, nawet u mnie na osiedlu jest :wink:
ObrazekObrazek

coztego

Post » Czw sie 20, 2009 9:57

Niestety Krugerkowi się nie udało.
Obrazek (') :cry:

Co do aktualnych działań:

Jaśminkęmożna uznać za zdrową. :D
Obrazek
Na czas wyjazdu Haliny trafi ona do nas i jeszcze jej dokładnie się przyjrzymy i zdecydujemy czy już sterylkować, czy dać jej jeszcze czasu.

Od niedzieli jest u mnie Indi
Obrazek

Indi coś sobie zrobiła w łapsko i kulała porządnie. było zrobione RTG i nie wykazało, żadnych złamań czy pęknięć. Indi po kuracji p/zapalnej bryka jak szalona. Została od razu wysterylizowana.

Dziś odjajczeniu zostanie poddany Lipton
Obrazek
Prosimy o wsparcie duchowe dla Liptonka, by zniósł tę ujmę bezstresowo :lol:

Pozostałe dwie sztuki z Bandy Pięciu Dzikich zostały zneutralizowane pod względem rozpłodowym w poniedziałek wieczorem. Gosiara myślę, że możemy się jakoś umówić w przyszłym tygodniu. Muszę tylko dla nich żarełko pokombinować. I któregoś dnia rano zapakujemy Bandę i podjedziemy do stajni.

Iko w sprawie kociaków z Garażu, czy mogłabym podjechać do Ciebie we wtorek lub środę rano (na 12stą idę do pracy). Dowiozę książeczki i je odrobaczymy.
Myślałam nad trzecim imieniem i skoro są Simba i Solo, a trzecie ma też być na S => Sopel, Sigma, Sampi :?:
Bardzo mi przykro z powodu koteczki :cry: (')

Pilnie poszukuję osoby z Wrocławia, która podjęłaby się wizyty przedadopcyjnej. Potencjalny domek zapoznał się z umową adopcyjną Szarej Przystani, na sterylizację się zgadza, ale nim kota wyślę w drogę, chciałabym by ktoś naocznie sprawdził ze wszystko w porządku.
Domek znajduje się we Wrocławiu na ul.Szczęśliwej (Wrocław Fabryczna).
Domek zainteresowany jest Chmurką
Obrazek
:D
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw sie 20, 2009 12:16

kociaki w górę...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw sie 20, 2009 12:20

Już niedługo 5iątka będzie moja :twisted:
Gosiara

Post » Czw sie 20, 2009 13:00

Formica pisze:Prosimy o wsparcie duchowe dla Liptonka, by zniósł tę ujmę bezstresowo :lol:

Lipton bądź mężczyzną :ok:
:lol:

Myślałam nad trzecim imieniem i skoro są Simba i Solo, a trzecie ma też być na S => Sopel, Sigma, Sampi :?:

Sigma! Sigma!

Pilnie poszukuję osoby z Wrocławia, która podjęłaby się wizyty przedadopcyjnej.

Przyszedł mi ktoś do głowy, zapytam...
ObrazekObrazek

coztego

Post » Czw sie 20, 2009 13:13

Formica jeżeli do południa to tylko do godz. 9,30. Potem niestety muszę iść na działkę. Tak przyzwyczaiłam moje koty ogrodowe, że przychodze miedzy 9 a 10 rano. Co do trzeciego imienia to trzeba by wziąś poprawke na to że ten kociak chodzi wiecznie brudny. Co go umyję, to włazi wszystkimi łapkami do misek z jedzeniem i znowu jest wyciaprany. Zeby na łapach to było ok, ale zawsze cała mordka ( czyli wszystko co białe musi być co najmniej szare).Dlatego nie potrafię wymyslić mu imienia., Możesz od razu przywieźć szczepionki. Podam w odpowiednim czasie i wkleje w ksiażeczki. Maluchy troche przytyły i zrobiły się bardziej kociaste przy mojej gromadzie. :oops:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw sie 20, 2009 13:17

IKA 6 pisze:Co do trzeciego imienia to trzeba by wziąś poprawke na to że ten kociak chodzi wiecznie brudny.

Smoluch :P
ObrazekObrazek

coztego

Post » Czw sie 20, 2009 13:17

Podaj mi też na pw dokładny adres osoby z Wrocławia z telefonem. Przekaże dalej. :lol:

IKA 6

Post » Czw sie 20, 2009 13:18

coztego pisze:
IKA 6 pisze:Co do trzeciego imienia to trzeba by wziąś poprawke na to że ten kociak chodzi wiecznie brudny.

Smoluch :P

Super :lol: Kurczę na to nie wpadłam. Ale poważnie przeciez chłopak nie znajdzie domku z takim imieniem. :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Czw sie 20, 2009 13:26

IKA 6 pisze:Super :lol: Kurczę na to nie wpadłam. Ale poważnie przeciez chłopak nie znajdzie domku z takim imieniem. :ryk: :ryk: :ryk:

Skoro moja Gangrena znalazła... to i na Smolucha znajdą się chętni :lol:
ObrazekObrazek

coztego

[poprzednia][następna]