Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia_M pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Witam, chciałam przypomniećmar_tika pisze:Dorotka jak ta dziewczyna szuka klasycznej pręguski ,a miedzy nią a Elza nie za bardzo zaiskrzyło to może zareklamuj jej naszą kociarnianą LUiZę?
Kotka około 1,5 roczna bardzo mizasta, przytulasta i spokojna .Komuś zginęła lub ktoś sie jej pozbył wystawiając za drzwi.Teraz jest u nas na kociarni.Na dniach bedzie sterylizowana.Oto LUiza
Kicia juz dzisiaj trafiła do domku (niby na próbę ale na 99% jestem pewna że DS)
Zamieszka w Wojkowicach jako jedynaczka.
Pierwsze inf. telefoniczne pozytywne, kicia wyszła z kontenerka i zaszyła się pod łóżkiem.
Po niedługim czasie jednak pozwiedzała, było kolankowanie i mruczanko.
Aletrzymamy za aklimatyzację.
Witam,
Jestem Kasia i wszystko potwierdzamDziś adoptowana Luiza szybko się u nie aklimatyzuje
Na potwierdzenie zamieszczam kilka zdjęć:
pierwsze kroki w nowym domku
podziwianie okolicy za oknem
pierwszy posiłek
oraz pierwsze mycie
było już kolankowanie
jak również polowanie na muchę
a po wszystkim krótka drzemka
Mam nadzieję, że będzie nam dobrze ze sobąTrzymajcie kciuki!
Iweta pisze:Jeśli byłby jeszcze ktoś chętny do wspomożenia akcji "STERYLKA" to serdecznie zapraszam![]()
Ogłaszam zbiórkę na sterylizacje i kastracje sosnowieckich kociastych
Wspierajacy, dobrze życzący, tylko czytający prosimy o datki na ten jakże ważny cel. Każda złotówka sie przyda. Proponuję jak poprzednio chocby po 10 zł
Tym razem pieniadze przesyłamy na moje konto czyli....SKARBNIKA DO ZADAŃ SPECJALNYCH
Ja poprzedni dałam dychuto teraz startuje od .....
Iweta - 20 zł
Mar_tika - 10 zł
blekitna - 10 zł
Kropeczka13 - 10 zł
Jadzia - 10 zł
Dorota w. - 10 zł
Axa76 - 20 zł
Kasia_M - 10 zł
Bubor - 20 zł
maxbest - 10 zł
Lusig - 10 zł
Dziękuje za szybki odzewJesli ktoś potrzebuje mój nr konta, proszę pisać
benita92 pisze:Tychy
Nasz zaprzyjaźniony prawnik napisał odpowiednie pismo do Urzędu Miasta Tychy o fundusze na sterylizację i kastrację dziko żyjących kotów. W piśmie powołaliśmy się na miasta, które mają od lat pieniądze na ten cel. Wywalczyliśmy skromne 10.000 zł, ale na przyszły rok ma być więcej. Jak byś chciała wzór pisma do Urzędu Miasta to Ci przyślę. Tylko napisz na PW swój adres mailowy. Na podstawie naszego pisma możesz się wzorować.
Trzymam kciuki za Was i Wasze kociaki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 419 gości