Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 14, 2009 12:43

jerzykowka pisze:
kropkaXL pisze:E,no to nieźle tam mają,dobrze,że pan magazynier też kotolubny!

Tylko dzieki temu udalo mi sie je tam ulokowac- wspanialy czlowiek:)) Kiedy male sie urodzily w pobliskim warsztacie, przyszedl pewien Pan, ktory slyszal, ze zajmuje sie kotami i poprosil zebym sie nimi zajela, bo w innym wypadku... Wtedy toczylam walke o zycie mojego ukochanego Jerzyka, ktory wymagal max spokoju, wiec nie moglam ich zabrac do domu. I wtedy, gdy siedzialam zryczana z ratunkiem przybyl kochany Pan magazynier- zgodzil sie przechowac kocia rodzinke:)) Okazuje sie, ze wszedzie mozna spotkac dobrych ludzi- nawet w pracy :wink:

Asiu Kochana,to jak jeszcze kiedyś spotkasz tego pana magazyniera,to wycałuj mu całego pysia ode mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sie 14, 2009 13:29

kociczka39 pisze:
jerzykowka pisze:
kropkaXL pisze:E,no to nieźle tam mają,dobrze,że pan magazynier też kotolubny!

Tylko dzieki temu udalo mi sie je tam ulokowac- wspanialy czlowiek:)) Kiedy male sie urodzily w pobliskim warsztacie, przyszedl pewien Pan, ktory slyszal, ze zajmuje sie kotami i poprosil zebym sie nimi zajela, bo w innym wypadku... Wtedy toczylam walke o zycie mojego ukochanego Jerzyka, ktory wymagal max spokoju, wiec nie moglam ich zabrac do domu. I wtedy, gdy siedzialam zryczana z ratunkiem przybyl kochany Pan magazynier- zgodzil sie przechowac kocia rodzinke:)) Okazuje sie, ze wszedzie mozna spotkac dobrych ludzi- nawet w pracy :wink:

Asiu Kochana,to jak jeszcze kiedyś spotkasz tego pana magazyniera,to wycałuj mu całego pysia ode mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochana, ja go widuje codziennie, gdy ide do kotkow :wink: Ale calowac go jednak nie bede, poprzestane na wyznaniach wiecznej milosci i wdziecznosci :wink:

Kasiula, ale fotki Ptysiowej gojacej sie lapeńki to brakuje. Sie podmawiam :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sie 14, 2009 13:47

jerzykowka pisze:Oto moi podopieczni, tez black&white czyli trzy prawie takie same maluszki mam do zaoferowania (bo Malwinka rowniez jest pingwinkiem) :wink:
Obrazek

Przesłodkie koteczki. :love:

Kotki podobne do mojej Molisi i Franusia.

Jak Ptysia łapka Kasiu?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sie 14, 2009 16:59

Dzień dobry Słoneczka!

Asiu piękne są :1luvu: , a Pan magazynier najpiękniejszy :1luvu:

Zeby nie było - cały czas wątek śledzę, a Kropeczke ściskam mocno!
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pt sie 14, 2009 17:50

Śliczności :D

Dziś rozmawiałam z koleżanką może uda się załatwić transport :) Jej kuzynka prawdopodobni jedzie z chłopakiem do Płocka. Ma z nią porozmawiać czy by znalazło się miejsce dla kotków:)

Teraz mocno trzymać kciuki !!!!!!!!!!!!!

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pt sie 14, 2009 18:39

Oj to trzymajmy mocno!!!!!!!
Oby maleństwa wreszcie przyjechały,dla nich to nowe życie,własny dom,miłośc i ciepło.
Witaj Haneczko :love: !!!
Łapka powolutku goi się,ale wcale nie bedzie łatwo zrobić zdjęcie,bo albo Ptyś leży i wtedy łapka jest pod spodem,albo idzie i nie moge zrobić zdjęcia bo sie rusza :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 14, 2009 21:45

Świetnie, że Ptysiowi łapka powraca do zdrowia:)
Moja Luna nie cierpi być fotografowana;) zawsze się poruszy, zamknie oczy albo zrobi "minę" i wychodzi jak mały prosiaczek ;)

Jak w najbliższym czasie nie wypali transport to sama wpakuję się w autobus i tam pojadę. może namówię mamę - samochodem było by łatwiej i szybciej. Oby coś się ruszyło.

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pt sie 14, 2009 22:24

Ptyś to zdolny chłopak :lol: Kasiu, ale jeszcze mu zakładasz kołnierz, czy już wcale nie nosi?

Asia, ale śliczne te maleństwa :D

Trzymam kciuki za bezpieczny i szybki transport maluszków!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob sie 15, 2009 8:17

Ptyś cały czas w kołnierzu-łapka go bardzo interesuje nadal,jak tylko zdejmuje kołnierz,by podać encorton,natychmiast liże,bo czuje,że tam jest coś nie tak-sierść pobrudzona od kremu.
Martusia,mam nadzieję,że coś się uda z tym transportem wymyślić!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sie 15, 2009 18:18

A czemu taka cisza? 8O

Kasiu, no czuje na pewno Ptysiek, ze to łapka jest powodem zamieszania i trzeba sie zainteresować, co tam się dzieje. Kasiu, a jakim kremem smarujesz?

milenap

Post » Sob sie 15, 2009 20:05

trzymam mocno kciuki :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob sie 15, 2009 20:26

Kasia nam wybyła?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sie 15, 2009 20:39

Kasia pisała, ze ma jakiś problem z wejsciem na miau :(

milenap

Post » Nie sie 16, 2009 7:16

Witajcie dziewczyny-wczoraj miałam problemy z wejściem na Miau-nawet odpisać gemmie nie mogłam! :(
Dzieki wielkie Kamila,Korciaczki i Milenko ,że mnie powiadomiłyście,byłam w trakcie pisania odpowiedzi Korciaczkom i mnie wywaliło :evil: :evil: :evil:
Chciałabym móc wierzyć Weronice,ale............
:?
Milenko łapkę smaruję kremem BEPANTHEN PLUS-zawiera dexpanthenol i chlorhexydyne-wetka przeczytała ulotkę i potwierdziła,że bardzo dobry i faktycznie pomaga-polecam!
Krem dezynfekuje i przyspiesza gojenie.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 16, 2009 7:35

Zapiszę sobie nazwę, może się przydać.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

[poprzednia][następna]