Kochane maleństwa-ciotka Was podrzuci-hopsiamy -domki-proszę zajrzyjcie i pokochajcie-trzy małe ,zdrowiutkie kociaki-o unikalnym umaszczeniu-brac i kochac-tylko tyle!(no i dawać jeść oczywiście! )
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
I znowu spadłyście.
Mam nadzieję, że zdrówko i apetyt wam dopisuje. Tylko dlaczego domki się po was żadne nie zgłaszają?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Och, oby tak było! maluchy w porządku, jedza, uwetkują i szlaeją, a ja dziś po prostu nie mam zupełnie siły, w weekend porobie nowe ogłoszenia maluchom, wieczorami nie jestem juz w stanie
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Dzień dobry piątkowo.
Maluszki a co wy tu robicie.... na górę i to już.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier