Witaj Myszeńko-dziekujemy za odwiedzinki na naszym wateczku- i zapraszamy- zawsze jesteście z Duża wyczekiwanymi gośćmi-moje słonka kochane! Ptyś i ogoniaste baby-Pyniusia,Klara i Antosia
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
No powiedziałam i to dużo,mmmrrraaauuu.Za każdym razem im mówię,a oni i tak swoje,mmmrrraauuu.Jeszcze próbowali mnie udobruchać buziakami,mmmrrraaauuu,CFANIAKI!!!
No mam.Duża za pazurki jeszczedaje mi kawałek mojej ukochanej szyneczki.Nie dość że mnie wyprzytula ,wycałuje,to jeszcze SAMA idzie mi przynieść moją szyneczkę Ukochana Ciociu Milenko wiesz?
Czesc Myszko! Mam straszliwie gile Nie mogę oddychać przez nie A Duża daje mi paskudne tabletki i każe łykać. Dobrze, że nie zastrzyki... Dzisiaj ukłuła Łatka i on był bardzo zdziwiony, że coś takiego zrobiła mu NASZA Duża... Mru
Cześć Mój Ukochany Przystojniaku.Te tableteczki to sa chyba takie zielone?Ale musisz je Kochanie brać,bo to dla TWojego dobra wiesz i te gile będziesz miał mniejsze wiesz?