Andzia85 pisze:Mam rozumieć że szanse na adopcje maja tylko Ci co mają domek jednorodzinny. Nie rozumiem waszego podejscia zamiast sie cieszyć ze koś chce dac miłość kociakowi to na odwrót odradzacie mi to. Zalogowałam sie tez na tym fofum adopcje tam to mało mnie nie " zjedzą" i to dal tego ze wynajmuje na 2 pietrze ale ze moge zaoferowac milosc i dom to juz nie wazne.
Nie, nie tylko Ci co mają domek jednorodzinny. Ja mieszkam w bloku i wiele osób z tego forum również. Ale mamy zabezpieczone okna! Matko, ja się nie chcę denerwować i Cię urazić, ale naprawdę - koty nie latają i to niezależnie od miejsca zamieszkania. Podsunęłam Ci wątek, Czy chociaż otworzyłaś link?
Co do dania kociakowi miłości, każda z osób, która w tym momencie szuka na tym forum domu dla kotka chce by ktoś tego kotka pokochał, ale mądrze. Miłość musi iść w parze z odpowiedzialnością.
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.Rózne różności.