Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 29, 2009 21:34

Czyli ma i Ciebie i swiety spokój,pewnie męczyłaby sie z innymi kotami,a tak jest w swoim domku,ma znajome sobie miejsca-kto wie-co by było-gdybyś ja zabrała,może by po prostu uciekła,bo czułaby sie źle?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lip 29, 2009 21:39

Kasiu ja wiem, że tu na forum to źle zabrzmi. Ale mimo tego, że serce mi pęka bo zgubiłam Misię to Peci jako jedynej pozwalamy wychodzić. Jak mogłabym tak z dnia na dzien ją zamknąć, zabronić wychodzić, skoro przez 9 lat na to pozwalałam. Wiem jednak, że ona panicznie boi się samochodów i generalnie najwięcej czasu na ogrodzie spędza.

Tak sobie myślałam, że gdybym ją zabrała ze sobą do nowego, niezakoconego domu i zabroniła wychodzić to wtedy zaakceptowałaby to, a tak nie mam zamieru nic zmieniać.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro lip 29, 2009 21:43

Oby dożyła wieeelu lat i nic sie jej złego nie stało!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro lip 29, 2009 21:50

Innym moim futerkom nigdy nie będę pozwalać wychodzić.
A jak u rodziców będzie wymieniany płot to oczywiście na taki, żeby wyjścia poza ogród nie było.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro lip 29, 2009 21:56

Tak,są takie płoty z zagietymi do srodka słupkami-koty wtedy nie maja mozliwości wspiecia sie po siatce-oczywiście odpowiednio wysokie,żeby kociska nie przeskoczyły :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lip 29, 2009 22:08

kropkaXL pisze:
Sylwuś-chciałaś-masz!

TRALALALALALA,FIUFIUFIU,TRALALALALA
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 29, 2009 22:10

ALE PIĘKNY BANERECZEK KAMA CI ZROBIŁA!!!.Kurna dziewczyny,jak Wy to robicie,że takie cuda Wam wychodzą.Ja z jednego zdjęcia se zrobiłam kiedyś,ale takie migaweczki tez bym kciała umieć,mmmrrraaaauuu
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lip 29, 2009 22:26

Mój jedynak jest w podpisie. Sisi był dziewczynką do sterylki, kiedy to się okazało, że to duży kocurek (ma rok). W lutym weszła mi do auta kotka, którą rok dokarmiałam i tak Sisi przestał być jedynakiem. Gabi bo tak nazwałam kotkę, 6 kwietnia urodziła 2 dziewczynki Duffy(cała czarna) i Olę. Maluchy miały iść do kochających domków, ale nie potrafię się z nimi rozstać, zostają ze mną. Zdjęcie Gabi i dziewczynek
Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Śro lip 29, 2009 22:35

O to taki trójpak jak u mnie.
Czarnuszek, Pingwinek i Burasek
Śliczne. Uwielbiam patrzeć na harmonię między zwierzakami.

Petka

Post » Śro lip 29, 2009 22:53

Yes, Yes, Yes! :dance2: jak to mówił słynny Kazimierz :wink: :lol:

Kasiu, no ogromnie się ciesze, ze macie swój wątek, super :D troszke na to czekaliśmy, ale warto było!!! :D

Ja się zapisuje do fanklubu Pyniusi, no co ja poradze, ze ja takie maupy śliczne uwielbiam? :oops: :wink: widać ten charakterek :lol: Ale piękne są wszystkie :D a to zdjecie Ptysia w golfie pamiętam, jest świetne :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw lip 30, 2009 6:38

bozena640 pisze:Mój jedynak jest w podpisie. Sisi był dziewczynką do sterylki, kiedy to się okazało, że to duży kocurek (ma rok). W lutym weszła mi do auta kotka, którą rok dokarmiałam i tak Sisi przestał być jedynakiem. Gabi bo tak nazwałam kotkę, 6 kwietnia urodziła 2 dziewczynki Duffy(cała czarna) i Olę. Maluchy miały iść do kochających domków, ale nie potrafię się z nimi rozstać, zostają ze mną. Zdjęcie Gabi i dziewczynek
Obrazek

Bozena,ale masz tercecik!-a kicie jeszcze cyca doja-a wstyd!-juz wieksze od mamuśki!!!-słodkie :love: :love: :love: :
A Twój podpis się nie otwiera :( :( :(-wrzuć zdjęcie do wątku-to zobaczymy Sissiego!
Coś upload szwankuje ostatnio-ponownie musisz załadowac zdjecie do podpisu,wtedy bedzie widoczne.
Ostatnio edytowano Czw lip 30, 2009 6:46 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lip 30, 2009 6:41

milenap pisze:Yes, Yes, Yes! :dance2: jak to mówił słynny Kazimierz :wink: :lol:

Kasiu, no ogromnie się ciesze, ze macie swój wątek, super :D troszke na to czekaliśmy, ale warto było!!! :D

Ja się zapisuje do fanklubu Pyniusi, no co ja poradze, ze ja takie maupy śliczne uwielbiam? :oops: :wink: widać ten charakterek :lol: Ale piękne są wszystkie :D a to zdjecie Ptysia w golfie pamiętam, jest świetne :lol:

Tak -to zdjęcie jest z tych ,które przesłałam Ci mailem-jeszcze nie umiałam wklejac na forum :oops: :oops: :oops:
Muszę porobić im nowe zdjęcia,ale to już chyba jak będę całkiem wolna-jeszcze tylko dzisiaj i jutro i laba(przepraszam Milenko,ale tak sie cieszę ,a Ty biedulko musisz pracować! :cry: :cry: :cry: )
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lip 30, 2009 7:07

Kasiula, witam porannie :D :D :D Zaczynam dzionek od wizyty u Ciebie i oczywiscie zaraz mi weselej!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doczytalam o slicznych kotach Matry i Bozeny, nacieszylam oko i po raz kolejny peklam ze szczescia, ze mamy takie fajne forum, na ktorym spotykamy wspanialych ludzi dotknietych nieuleczlna kocia choroba :D
Dobrze Kasiu, ze zalozylas wreszcie swoj przefajny, cieply, serdeczny watek
:1luvu: A wlasciwie watek Twoich czterech Wspaniałosci :love:

Sciskam przegoraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieje, ze dzisiaj uda mi sie wreszcie zalozyc watas moim tymczaskom, bo wczoraj zdrowko odmowilo posluszenstwa :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lip 30, 2009 7:15

Cześć wszystkim.
KropkaXL - Wybacz, że się nie odzywałam. Wiem, strasznie zabadziarzyłam, ale miałam dzikie dni (wczorajszy był najdzikszy - malowanie w domu). Gdzies tam już przedstawiałam Tobie swoje pokemony, ale żeby nie było, że wiedźma nieużyta jestem. :wink:

Gluś (jakieś 9 m-cy), rodowód schronowy, zaadoptowany od forumowej Czii

Obrazek
Obrazek

Kulka - 2 lata, rodowód piwniczny, przyniesiona przez naszego syna w kartonie, modelka - jak tylko widzi aparat- pozuje

Obrazek
Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw lip 30, 2009 7:20

Raaany, jaki Gluś juz duzi 8O Pienykne som :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]