MYSZKA-Miłość Mojego Życia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 28, 2009 21:47

Ja też Ciebie uwielbiam,Moja Ukochana Ineczko wiesz

Duża też szczęśliwa była Ukochana Ciociu Milenko,mówiła że mogłaby z Tobą rozmawiać cały dzień,mmmrrraaauuuu
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 28, 2009 21:57

muac pisze:Myszeczko piekna jestes wiesz o tym? powiedz duzej ze pomajstrowalam przy twoim banerku i teraz sie wyswietla trzeba tylko wyrzucic stary kod z profilu a wstawic ponizszy :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/dovj][img]http://img258.imageshack.us/img258/4549/banero.gif[/img][/url]

UKOCHANA CIOTECZKO GOSIU

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 29, 2009 6:47

Myszeńko-Ptyś,Pynia,Antosia i Klara zapraszaja w odwiedzinki:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4737731#4737731
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lip 29, 2009 10:02

A ja dopiero zauwazylam Twoj bannerek :oops: No i wreszcie trafilam na watek Myszeńki :D :D :D
Przesliczna z niej burasia :love: :love: :love: I na dodatek szczesciara, ma Duza o wilkim cieplym sercu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sciskam Was goraco i ciesze sie, ze tu zawitalam:))))))

Wiesz Kociczko Droga, ja tez mam buranie Myszeńkę, najwieksza pieszczoche z calego mego stadka :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lip 29, 2009 10:12

Jejku Asiu ale nam przecudowną niespodziankę zrobiłaś,aż mi łezki z radości popłynęły.Nawet nie wyobrażasz sobie jak sie cieszę,że nas odwiedziłaś.Ale mi się humor i dzionek poprawił od razu,że hej,jak Cię zobaczyłam u nas..Zaglądaj,proszę Kochanie jak najczęściej.Kiedy tylko będziesz chciała.Dziękuję za piękne słówka :oops:

ASIU - NASZ FORUMOWY ANIOŁKU

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 29, 2009 10:16

Calym serduchem dziekuje za przecudowne powitanie :oops:
Trafilam tu wreszcie i z najwieksza przyjemnoscia zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro lip 29, 2009 10:44

jerzykowka pisze:Calym serduchem dziekuje za przecudowne powitanie :oops:
Trafilam tu wreszcie i z najwieksza przyjemnoscia zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASIU SWOJĄ OSÓBKĄ OZŁACASZ NAM WĄTECZEK

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 29, 2009 10:49

:oops: :oops: :oops:

Wlasnie przegladalam sobie zdjecia Myszeńki i zauwazylam, ze Ona ma niesamowite oczy- takie troche orientalne, skosne migdalki :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lip 29, 2009 10:52

Ja też się cieszę ,że Ukochana Cioteczka Asia do nas przyszła

Myszka Szczęśliwa przesyła baranki z obcieruskami,mmrraauu
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 29, 2009 10:55

kociczka39 pisze:Ja też się cieszę ,że Ukochana Cioteczka Asia do nas przyszła

Myszka Szczęśliwa przesyła baranki z obcieruskami,mmrraauu

Myszko cudna, ciotka peka z dumy i caluje Cie w slodkie pysio :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lip 29, 2009 10:57

jerzykowka pisze::oops: :oops: :oops:

Wlasnie przegladalam sobie zdjecia Myszeńki i zauwazylam, ze Ona ma niesamowite oczy- takie troche orientalne, skosne migdalki :love: :love: :love:

Moja miłość tak od małości ma te oczka.Jak pojechaliśmy tam skąd ją adoptowaliśmy,właściwie mój tż ją adoptował,bo to był prezent od niego dla mnie,do samego końca nie wiedziałam,że ona będzie u nas,hehe,to ona wpadła mi w oko z całej szóstki.Taka sobie biedniutka w kąciku siedziała,jak cała reszta chciała wyjść z pojemnika.Taka sobie szara myszka była,stąd Tż takie imię jej wymyślił
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 29, 2009 11:00

jerzykowka pisze:
Myszko cudna, ciotka peka z dumy i caluje Cie w slodkie pysio :D :D :D

MMMRRRAAAUUU

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 29, 2009 11:17

Wczoraj Duzi mi uszka czyścili,mmmrrraauuu.Krzyczałam,żeby mnie zostawili dali mi spokój z uszkami,ale coś Duża mówiła,że dla mojego dobra.
Ładnie mi dla mojego dobra,jak ja tego nie lubie mrrraaauuu

Myszka była bardzo zdenerwowana
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 29, 2009 11:20

kociczka39 pisze:

Moja miłość tak od małości ma te oczka.Jak pojechaliśmy tam skąd ją adoptowaliśmy,właściwie mój tż ją adoptował,bo to był prezent od niego dla mnie,do samego końca nie wiedziałam,że ona będzie u nas,hehe,to ona wpadła mi w oko z całej szóstki.Taka sobie biedniutka w kąciku siedziała,jak cała reszta chciała wyjść z pojemnika.Taka sobie szara myszka była,stąd Tż takie imię jej wymyślił

Kiedy znalazlam na stacji benzynowej wyrzucone bure, jeszcze slepe coś, to tez tylko z myszka mi sie skojarzyło i stad moja Myszka. I tak z szarych myszek wyrosly nam cudowne, ukochane Cuda :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lip 29, 2009 11:24

jerzykowka pisze:
kociczka39 pisze:

Kiedy znalazlam na stacji benzynowej wyrzucone bure, jeszcze slepe coś, to tez tylko z myszka mi sie skojarzyło i stad moja Myszka. I tak z szarych myszek wyrosly nam cudowne, ukochane Cuda :D

Oj tak Asiu,żebyś wiedziała.Są takie kochane,że szok.Najbardziej mnie wzrusza,jak Moje Serce przychodzi rano,jak jeszcze drzemiemy nas obwąchać,czy wszystko jest ok.Wyciąga pysio i czuję ten ukochany oddech na swojej twarzy.
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]