» Wto lip 21, 2009 23:05
Witam Serdecznie Dziewczyny.Nie pisałam nic wczoraj, bo byłam zmeczona potwornie.Nie ukrywam ze od czasu pojawienia się problemu na działkach, wiele moich spraw w tym także prywatnych prawie legło w gruzach. Obecnie dosć dużym problemem jest brak Tymczasów, na które bardzo liczyłam ratując Maluszki z zagrożonego terenu. W chwili obecnej jestem w takiej sytuacji, ze nie moge przyjać juz nic więcej.Cztery kotki, z których każda ma przy sobie po jednym kociaku, muszą narazie zostać tam gdzie sa.Ja pomóc nie moge, dopoki coś sie u mnie nie zwolni. A narazie nie ma na to zadnych widokow i prawdopodobnie bede musiała zrezygnować z czegoś kosztem czego innego, zeby nie zostać potem z tymi kociakami.Wszyscy zdają sobie chyba sprawę ze mój czas i dzień tak pochłaniają sprawy kocie, ze nie duzo czasu spędzam w domu.W związku z tym nie zakladałam kociakom wątkow, bo jak pisałam brak czasu i przede wszystkim to ze kociaki muszą byc przygotowane do adopcji. Czyli wyleczone, zadbane itp.Wiadomo o co chodzi.W chwili obecnej 7 kociaków dostaje zastrzyki na kk.Jeszcze nie podjełam leczenia uszek, bo sil i czasu na to narazie nie starcza. Jeśli sytuacja sie nie zmieni, będe zmuszona zrezygnować z kilku spraw, kosztem przygotowania kociaków do adpocji. W tym celu poproszę Wiore o założenie im watkow. Wcześniej Wiora proponowała mi taką pomoc. W związku z tym że zagrożony kociak jest nadal nieuchwytny, dużo czasu zajmuje mi jeżdżenie i liczenie że w koncu sie złapie.Obiecałam też dać zdjecia naszych kociaków do Adopcjii Wirtualnej w Vivie. I z tym niestety też mam prawdziwy klopot, bo kociaki które zostały u nas bez Opiekunów Wirtualnych, karmie dopiero w nocy i nie moge liczyc na jakieś ładne udane zdjecia.Wyjątkiem jest Maciuś.Nie mam zadnej mozliwosci aby byc tam w ciagu dnia i zrobić im ładne zdjecia.Inne kotki które też sa wolne karmie mniej wiecej o tej samej porze. I jakbym sie nie starała to nie wiem jak to zrobić aby było dobrze?Będe teraz na wątku rzadziej.Muszę zajać sie domem, który naprawde wymaga juz mase pracy. Postaram sie co kilka dni umieszczac bieżące zdjecia kociaków, pisać co sie dzieje i pisać co u Wirtualnych kociaczków.Tyle narazie moge obiecać. Poki nie pozałatwiam najpilniejszych spraw.Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie i Proszę o Opiekę nad wątkiem.
Ostatnio edytowano Śro lip 22, 2009 2:45 przez
iza71koty, łącznie edytowano 1 raz