iza71koty pisze:Prosimy o Pamieć o nas.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Prosimy o Pamieć o nas.
iza71koty pisze:Potrzebny tymczas dla czterech maluszków. Proszę dajmy im szanse.Tam gdzie są nie mają lekkiego życia. A jeszcze całe zycie przed nimi....
iza71koty pisze:Jesli Ktoś jest zainteresowany Adopcją Wirtualną Czarnej Negrity co ma jeden biały wąsek, lub niemłodego już szarego wiekowego Maciusia czy uroczej drobnej Rozalki to Bardzo Proszę o kontakt.Zdjęcia kociaków na 1 stronie.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Jesli Ktoś jest zainteresowany Adopcją Wirtualną Czarnej Negrity co ma jeden biały wąsek, lub niemłodego już szarego wiekowego Maciusia czy uroczej drobnej Rozalki to Bardzo Proszę o kontakt.Zdjęcia kociaków na 1 stronie.
iza71koty pisze:Dziewczyny wklejam post z watku założonego wczoraj....
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96866&start=165IKA 6 pisze:Witaj Szczecinie. Kłaniam sie z Górnego SląskaPost ten dostałam od agiis-s. Zaczęło się od 160 kotów i postu Izy. Musze Was wszystkich przeprosić. Opacznie zrozumiałam post Izy. Myslałam, że w Szczecinie jest mało osób zajmujących sie kotami chociaż przyznaję było to trochę dziwne. Dziwne było tez, że w poscie Izy występuje tylko NOT i to najczęściej musi sie bronić przed atakami. Dobrze że agiis-s była tak zdeterminowana i napisała do mnie pw. Wysłała mi dwa posty, które sumiennie przeczytałam. Dlatego właśnie sie odzywam i jeszcze raz Was przepraszam. Podoba mi sie Wasz banerek i podoba mi się pogoda z jaką opowiadacie różne historyjki nie tylko o kotach. Jeżeli pozwolicie to od czasu do czasu będę wtrącała swoje 3 grosze
Kiedyś Agiis-s napisała ze jesli nie chce sie pomóc, to nie powinno sie szkodzic.Rozumiem teraz co sie dzieje u nas na watku. Dobrze ze istnieje jeszcze poczta pantoflowa. To przykre.Najbardziej żal kociaków, ktore mogą zostać bez Pomocy przez takie własnie działania.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Potrzebny tymczas dla czterech maluszków. Proszę dajmy im szanse.Tam gdzie są nie mają lekkiego życia. A jeszcze całe zycie przed nimi....
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Prosimy o Pamieć o nas.
e-dita pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny wklejam post z watku założonego wczoraj....
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96866&start=165IKA 6 pisze:Witaj Szczecinie. Kłaniam sie z Górnego SląskaPost ten dostałam od agiis-s. Zaczęło się od 160 kotów i postu Izy. Musze Was wszystkich przeprosić. Opacznie zrozumiałam post Izy. Myslałam, że w Szczecinie jest mało osób zajmujących sie kotami chociaż przyznaję było to trochę dziwne. Dziwne było tez, że w poscie Izy występuje tylko NOT i to najczęściej musi sie bronić przed atakami. Dobrze że agiis-s była tak zdeterminowana i napisała do mnie pw. Wysłała mi dwa posty, które sumiennie przeczytałam. Dlatego właśnie sie odzywam i jeszcze raz Was przepraszam. Podoba mi sie Wasz banerek i podoba mi się pogoda z jaką opowiadacie różne historyjki nie tylko o kotach. Jeżeli pozwolicie to od czasu do czasu będę wtrącała swoje 3 grosze
Kiedyś Agiis-s napisała ze jesli nie chce sie pomóc, to nie powinno sie szkodzic.Rozumiem teraz co sie dzieje u nas na watku. Dobrze ze istnieje jeszcze poczta pantoflowa. To przykre.Najbardziej żal kociaków, ktore mogą zostać bez Pomocy przez takie własnie działania.
Iza, to jakieś nieporozummienie - podkreślasz często, że Twój wątek służy pomocy kotom wolnożyjącym, a ten założony przez agiss-s jest dla nas do wygadania się na tematy różne. Jedno nie wyklucza drugiego.
Dlaczego wydaje Ci się, że chcemy zaszkodzić kotom, którymi się opiekujesz? Nikomu to przez myśl nie przeszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 41 gości