Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:Biodacyna jest piekąca, wiec kazdy kotek źle na nią reaguje, gdyby była mozloiwośc zamiany kropli na inne z tą sama substancja czynną, byłoby super, mozna zapytac weta. Kazdy sposób podania może kiepkso się, niestety sprawdzić , jesli bedize trwał jakiś czas i nalezy pamietać, pewnie wet to ma na uwadze, że biodacyna podawana ok. miesiaca czasu powoduje grzybicę
alessandra pisze:potwierdzam: on jest naprawde cudny![]()
wygląda na to,że nawet nie zapadnie się specjalnie po zabiegu, zostanie tylko kreseczka tak, jak u mojego białaska
pozwoliłam sobie przenieśc zdjecia Rudiego do klubu slepaczków, lubimy dzielic sie radością z dochodzenia do zdrowia:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4654404#4654404
magdajedral pisze:Witam wszystkich odwiedzających stronkę Rudego.
Kathrin niestety, ale na chwilę obecną jeszcze nie mogę wziąć Rudego do siebie. Walczę z TŻ-em jak umiem ale nie bardzo mi to wychodzi. Zła jestem i to straszliwie, ale przecież nie zrobię nic na siłę. Na razie pozostaje mi wspieranie Rudaska na odległość. Miałam też go odwiedzić, ale oczywiście musialam być tego dnia w pracy i też wyszła klapaSzkoda gadać, jakoś ostanio nic i nie wychodzi tak jakbym tego chciała.
Przepraszam, że ak póxno odpisuję, ale ogóle kłopoty rodzinne bardzo wpłynęły na totalny brak czasu, nawet na zwykłe wejście do netu.
Chemik wygłaskaj Rudaska ode mnie
Czekam na info gdzie trzeba i ile uregulować za lecznicę.
alessandra pisze:jakies nowe wieści o Rudim?
czyżby dt pzremysliwał sprawę pozostawienia futerka na stałe?
alessandra pisze:bardzo mnie cieszy to " przemyślenie"![]()
zatem pozwolisz, że umieszczę Rudiego w kotkach, które znalazły dom na stałe (czy mogę takze już dac informacje na n-k , że kotek ma dom?
: http://nasza-klasa.pl/profile/18757875/ ... lbum/2/130
) i zapraszam Was do zagladania do naszego klubu slepaczków i chwalenia sie futrem
magdajedral pisze:Bardzo chciałam i nadał chcę wziąć Rudego do siebie, ale tak jak pisałam niejednokrotnie nie tylko od mojej chęci wszystko zależy Sad Nie mieszkam sama i muszę się też dostosować. Walczyłam o możliwość zabrania Rudego, ale może za słabo się starałam, a może Jemu to właśnie Chemik był przeznaczony.... Smile Wierzę, że tak i mam nadzieję, że będę mogła go kiedyś odwiedzić. Kurczaki, jak ja za nim tęsknię Smile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości